Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vágtátok le először a...

Mikor vágtátok le először a babátok haját?

Figyelt kérdés
Kisfiú/kislány?
2013. okt. 28. 07:43
 1/8 anonim ***** válasza:

1,5 éves kislány, még nem vágtam, soha nem is fogom, nagyon szép hosszú haja kezd lenni.

Egyedül a frufrujánál igazítottam, hogy ne lógjon a szemébe.

2013. okt. 28. 07:56
 2/8 Jégtánc ***** válasza:
Kislányomnak most a nyáron,mert nem tűrte meg a hajgumit.Szegénynek állandoan csapzott volt a haja a melegtől.Februárban lesz két éves.
2013. okt. 28. 08:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyiknek 1 évesen először (géppel rövidre), másik kettőnek 2 hónaposan (géppel rövidre). Két lány egy fiú.
2013. okt. 28. 08:14
 4/8 anonim ***** válasza:
5 hónapos korában. Kisfiú, rengeteg, nagyon erős szálú és nagyon gyorsan növő hajjal. Most 17 hónapos lesz, kb. 8 hónapos kora óta már fodrászhoz kell vinni, itthon mi nem tudnánk levágni.
2013. okt. 28. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:
3hónaposan a babahaja végét,mert vékonyodott neki.Utána meg 3x a rendes haját már.2x ,mert már a szemébe lógott,1x mert bárányhimlős volt és a hosszabb haja miatt állandóan piszkálódott a fején és emiatt levágtam,hogy ne vakarja ki a pöttyöket.Most 1éves,kislány és rengeteg aranyszőke haja van,és hosszú is.Születése óra 10centit levágtam már kb.
2013. okt. 28. 08:53
 6/8 anonim ***** válasza:
17 hónaposan nyírtuk le géppel a fiunk haját-nem volt egyenletes előtte, így sokkal jobb lett.
2013. okt. 28. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Fiamnak 10 hónaposan vágtuk le először rövidre, géppel (az én ölemben ült, apa vágta). Nagyon hosszú volt már neki, akkor volt a nyári kánikula, és mindig le volt izzadva szegénykém. Azóta rendszeresen vágjuk (igazítjuk) neki, kb. 1 hónapban 1x.
2013. okt. 28. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:

..múlthéten..9 hós fiú,már a szemébe és a fülére lógott!

Eltettem emlékbe egy zacsiba!

2013. okt. 28. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!