Ha gyakran vágjuk a babánk haját, akkor később tényleg sűrűbb és erősebb lesz? Tapasztalat?
Mennyi sok idióta babonás kérdés van ma!
Nem, ez sem igaz!
Nálunk igen:-)
Nekem óvodás koromig volt pár szál hajam, anyuék megunták, levágatták. Utáltam a rövidet, felsős lettem, megnövesztettem, azóta is szép dús a hajam.
Lányomnál ugyanez volt, de neki egy évesen vágtam le, kb fél évig rendszeresen, azóta nől neki és szintén dús.
Fiamnak ugyancsak pár szál szöszi haja volt, mindig vágtuk neki vagány rövidre, olyan dús most neki 7 évesen, hogy a vágó alig viszi :-)
Szóval nálunk bejött a hajvágás, nem akartam lányomat kitenni annak, mint a szüleim engem, hogy iskolás korban minden lány haja tele volt csatokkal... stb, nekem meg csúnya rövid volt:(
Áruljátok már el, attól, hogy a végéböl vágnak, mièrt lesz több hajhagyma a fejbörben? Szóval hogy lesz sürübb?
Sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!