Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez szülés utáni depresszió?...

Ez szülés utáni depresszió? Vagy rossz a fog. Gátlóm? Én nem lehetek depressziós.

Figyelt kérdés

7 hónapja szültem. Imádom a kisfiam. Nagyon jó a házasságom, szépen élünk, nem vagyunk tehetősek, de minden amire szükségünk van megvan.

A terhességem csodaszép volt, imádtam. Tervezett baba, 1 évet vártunk rá mire összejött.

4 hónapja teljesen kifordultam magamból és ezt a férjem is észrevette már egy ideje...

Lehangolt vagyok, nem élvezek semmit, csak vagyok és várom az estét hogy aludhassak.

Nem tesz boldoggá semmi.

A babánkat szépen ellátom, boldog baba, jó baba, nincs vele semmi gond.

Mosolygok rá, nevetek vele, de ahogy vége a pillanatnak megint mindent gyászosnak látok.

Állandóan idegeskedek hogy ezt kéne venni meg azt kéne venni de most másra kell a pénz. Ezek nem nagy dolgok és nem életbevágóak, mégis az őrületbe kergetem magam vele.

Rendmániás lettem és nem a gyerek miatt, hanem mert azt érzem hogy itthon vagyok és kötelező állandóan pakolnom, takarítanom.

4 hónapja szedem a fog.gátlóm, sajnos nem azt amit elötte szedtem mert az nem volt jó szülés után.

4 hónapja meghalt a szexuális életünk, a libidóm a béka segge alatt és ezzel együtt a hangulatom is depresszióhoz közeli.

A férjem próbál segíteni, de nem tud, ő is és én is tanácstalan vagyok.

Voltam nőgyógyásznál aki írt fel új gyógyszert, két hét múlva kezdem azt, de állította hogy a gyógyszertől nem lehetne ilyen bajom.

Féltem a házasságom, féltem magamat, soha nem voltam ilyen, teljesen kifordultam önmagamból, nem ismerek magamra.

Itt a gyönyörű gyerekünk, a jóképű férjem akit nagyon szeretek, minden rendben csak én vagyok meghülyülve.

Mi ez? Depresszió? Vagy tényleg a gyógyszerrel lehet baj?

Én soha nem voltam ilyen.

Én egy vicces, életvidám, bohókás lány voltam mindig is. A szexet imádtam, még a terhesség alatt is szinte naponta szeretkeztünk. Most meg úgy vagyok vele hogy tudom hogy jó a férjemmel, szeretek vele szeretkezni, de isten ments, hozzám ne érjen...

Tegnap volt egy nagy veszekedésünk ez miatt, szegény segítene, de már nem bírja ő sem ezt a feszkót ami körülöttem van.

Segítsetek!!!

És kérlek ne higgyétek hogy egy unatkozó anyuka vagyok, főzök, mosok, takarítok minden nap, a babával is nagyon szépen foglalkozom, nem akarom elhagyni magam, de belül tombolnak a hormonok és megzakkantam...

2013. okt. 25. 11:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

4es vagyok:

Akkor ha nem fáradt vagy,akkor csak depresszió lesz. :( Fordulj segítségért mihamarabb!!(Amúgy de jó neked,hogy te nem vagy fáradt,én állandóan,pedig az én kisfiam is csak egyszer kel éjszaka).

2013. okt. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!