Miért alszik többet a 2,5 hónapos babám?
Szerintem front is,meg növekedési ugrás is. :)
Nekem is ugyan ez volt a kisfiam,napközben sokat aludt,másfél 2 óra ébrenlét után kidőlt,és aludt 2-3 órákat.Majd kb 1-1.5 hónapja lecsökkent az alvásigénye,napközben 2x,max 3x alszik,és van,hogy csak 20-30 perceket,de azért még előfordul olyan is,hogy 1.5-2 órát lehúz.Viszont az elmúlt 3 éjszaka nyugtalanul aludt,állandóan fészkelődik,mozog,szerintem fogzás lesz.Éjszaka még 1x fel kel enni a mai napig is.
5 és fél hós baba anyukája
Néhány tipp (lehet, hogy egyik se igaz) :)
1. Lehet, hogy nem alszik többet, csak jobban és egyértelműbben elkülönülnek az alvási időszakok (Nálunk az első 1-2 hónapban mintha nem is aludt volna :D néha szopi közben, hintában elszundított pár percekre, de alig-alig volt nagy alvás), aztán pedig lettek rendes alvások, rendes ébrenlétek.
2. Növekedési ugrás
3. Amit a 2-es írt, nem alszik többet, csak nem sír azonnal ahogy felébred.
4. Valamit tanult amivel jobban lefárasztja magát (fogás, intenzívebb nézelődés, stb)
5. Front
6. Egyéb
7. Csak :)
A 6 és 7 a legvalószínűbb :D:D Örülj neki és jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!