Milyen játékot érdemes venni egy 6 hónapos babának?
Szia, az én kislányom mikulás körül lesz 6 hónapos és a névnapja is annak környékén lesz és mi ezt néztük ki neki:
Azt viszont nem tudom, hogy mennyire hatékony :)
Bár az én kisfiam már 3 éves, ebben a korban nagyon szerette a csörgős-zörgős tapogathatós, dudás, szalagos kis textilkönyvecskéket.
Aranyosak, 1-1 állat vagy tárgy képe van benne és mindenféle hangokat ad.
Illetve nagyon jó móka volt a montessoris plüss vagy műanyag állatkák (olyan állatok, amik több egymásra rakható részből álltak)- vagy a műanyag poharak, amiket szét tudott szórni (ebben a korban azért még nem rakta egymásra, de szeretett vele kísérletezgetni).
Kúszó-mászó időszakra és még a felállásig is nagyon hasznos, okos, értelmes játékunk volt a Vtech catch meg kitty - mozgásérzékelős robotcica, amit midnig el akart kapni, a cica meg érzékeli a tárgyakat, nem megy neki a szekrénynek stb.- A fogócska közben énekel, mondókázik is a macska :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!