Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használt valaki Nutritont?...

Használt valaki Nutritont? Csökkentette a bukások számát?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:

sz.rt nem ért.

csak kínlódtam a beadással.

bocs, de neke ez a tapasztalatom.

azért próbáld ki.

2009. nov. 12. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia.Anno mi is adtuk a kicsinek, gél formájában, de nekünk sem használt sokat, egyszer csak magától elmaradtak a bukások, pedig elég bukós volt, de ennek ellenére szépen hízott.Emeld meg a kiságyának az egyik felét, hogy jóval magasabban legyen a buksija, ez is sokat segít, meg böfiztesd sokáig, esetleg étkezés közben is.

üdv:Ancsy

2009. nov. 12. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!!

Mi is használtuk mert a kisfiam nagyon bukos volt és még most is néha tud bukni de mostmár bukásmegkötö tápszert adok neki!!

Te babád tápszeres vagy anyatejes?

Én belekevertem neki a tápszerbe és igy nem volt vele gondom de mig anyatejes volt én is szenvedtem vele mert gél formájába kellett beadni neki!!

Nekünk ugy vettem észre hogy használt mert az én fiam mikor kisebb volt sokat hányt is :(!

Mennyi idős a babád??

5,5 hós kismanó anyuja

2009. nov. 12. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk használt, pedig mi refluxosok vagyunk... 6 hetes korától adtam addig, amíg szopizott. Eleinte küszködtem a gél forma kanalas beadáásval, de utólag nagyon jól jöttünk ki, mert a hozzátápláláskor már elsőre ügyesen evett a babám kanállal.
2009. nov. 12. 21:02
 5/7 A kérdező kommentje:
8 hetes és tápszeres. A Beba AR-t próbáltam, nem kellett neki. Ma este adtam először, a gélt ügyesen megette a kanálból, de vacsi után ugyanúgy bukott:(
2009. nov. 12. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi Milupa Milumil AR-t használtunk. Gond nélkül elfogadta a fiam elsőre. Próbáld ki, hátha beválik.
2009. nov. 13. 06:02
 7/7 anonim válasza:
én 6 hetes korától használom, és 4 hónaposan derült ki, hogy azért bukik, majdnem sugárban, mert tele zabizza magát. szerintem használ, bár nem csodaszer, e mellett is tudott bukni. aztán elérte a fiam a 4 kilót, 2 nap alatt átálltunk 4 órás evésre, mellette a nutriton még megy, és így már tényleg használ. viszont a székletét kicsit megfogja.
2010. okt. 6. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!