Hogyan veszitek észre ha már valamelyik játékot túlnövi? (pl csörgők rágókák meddig valók nekik) És akkor elteszitek végleg vagy még előhagyjátok egy ideig? Mik váltják ezeket? Honnan tudom hogy elég e a játék ami van?
Figyelt kérdés
8 hós lesz2009. nov. 12. 18:54
1/3 anonim válasza:
látni fogod rajta - ha azokkal már nem játszik, nem veszi kézbe, nem köti le, akkor lejárt az idejük
azt is látod, hogy elvan-e a játékaival, vagy szöszöl egy darabig, majd unatkozva nyöszörögni kezd, utánad mászik stb - na akkor ideje beújítani valamit, ami a korának megfelelő
esetleg a háztartásból valami érdekeset befogni játéknak - pl a fiam most imád fakanállal műanyag tányér hátulján dobolni, jobban leköti, mint bármilyen másik csörgő-börgő-villogó játék
2/3 A kérdező kommentje:
Nektek mennyi játékotok van és milyen fajták?(télapóra kap egy csészerakosgatóst,karácsonyra kap szobahintát,kompot,3 funkciós zenélő bohócot,készségfejlesztő sokoldalú fajátékot,könyvet,hangszerszettet(xilofon,dob,stb)és egy zenélő tanuló valamit,de nem akarom odaadni egyszerre mindet viszont nem tudom elég e ennyi legalább 1 éves koráig)
2009. nov. 12. 19:51
3/3 A kérdező kommentje:
mert a játszószőnyeget és most a pihenőszéket észrevettem hogy lejártak csak az apró mütyüröket nem tudom
2009. nov. 12. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!