Mikor adható gomba egy babának?
Figyelt kérdés
Néztem vagy 5 hozzátáplálási táblázatot és egyik sem írja, hogy mikortól lehet. Tudnátok segíteni utánanézni? 11 hónapos lesz hónap végén, ha ez bármit is jelent. :D2013. okt. 23. 16:29
1/7 anonim válasza:
én 1 év után adtam. De nem szereti a mai napig sem. 4 éves.
2/7 anonim válasza:
A gomba a cellulóz tartalma miatt az egyik legnehezebben emészthető étel, 2-3 éves kor körül javasolt csak. Valahol olvastam olyat is, hogy akár 5-6 éves korig is lehet várni vele.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Babának nem ajánlott. Én 2 évesen adtam neki először, de nagyon fájt tőle a hasa, úgyhogy várunk vele.
6/7 anonim válasza:
A gomba még nekem is nehéz étel :S sajnos rendszerint rosszul leszek tőle (hányinger,hasfájás),de egyszerűen imádom. Fiamnak még nem adtam és nem is tervezek adni,1 éves. Igaz,tárkonyos krumplilevest már evett és abban volt szárított gombapor,de az megint más.
7/7 A kérdező kommentje:
Hú köszi szépen, akkor jó volt az anyai ösztönöm, amikor nem engedtem anyósnak, h gombával kínálja!
Ment mindenkinek a kezecske!
2013. okt. 24. 02:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!