10 hónapos a kislányom, de még nem akar mászni csak kúszik, igaz azt nagyon gyorsan és ügyesen, nem vagyunk elmaradva?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 11:29
11/13 anonim válasza:
Az én fiam is tíz hòs.és csak kúszik.de már annyit elértünk, hogy negykezlab van és az egyik kezét felveszi.nekem azt mondták a tornán mivel járunk,hogy először masszon és utánna üljön.majd eljön a mi időnk is..
12/13 anonim válasza:
Azért mutasd meg lassan gyógytornásznak (Dévényes) ő tud gyakorlatokat, amivel elő lehet segíteni és meg tudja nézni, hogy a mozgásforma megvan-e nála. A lényeg a szabályosságon van kúszásnál és mászásnál, nem baj, ha csak az egyiket csinálja a lényeg a szabályosság. Az már csak jó, ha sokáig mászik, mert fejlődnek az idegpályák és a manipulációval egyre ügyesebb lesz és kevesebb esélye lesz a diszes problémáknak.10,5 hónaposan tanult meg mászni a fiam segítséggel, 15,5 hónapos kézen fogva sétál, de még nem megy egyedül.
13/13 A kérdező kommentje:
Kúszni már két hónapja kúszik, mikor 4-5 hónapos volt hordtam gyógytornára mert kötöttek voltak az izmai de ez a probléma már nem áll fent. Remélem hamarosan el kezd mászni is. Néha olyan mintha fel szeretne állni, bele bele kapaszkodik dolgokba, de még nem nagyon megy neki, mondjuk ezt nem is akarom erőltetni, ha csak 1 évesen áll fel az sztem teljesen tökéletes lesz, addig meg erősödnek az izmai.
2013. okt. 24. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!