Mibe öltöztessem a lányomat a keresztelőjére?
Vegyél vastagabb ruhát, ha nem is kifejezetten keresztelőruha, akkor valami szép fehér nadrágot, hozzá fehér pulcsit. És akkorát, hogy alá tudjál adni harisnyát, meg hosszu ujju bodyt a pulcsi alá. Hidd el senki sem fog megszólni érte, ha rajta lesz a kabát, elvégre hideg van a templomban.
Én a fiamnak annakidején plüsst vettem, és sötétkéket, igaz rajta volt a kezeslábas, igy nem látszott :) Őt karácsonykor kereszteltük, 10 hónapos volt.
A lányomat májusban, de olyan rossz idő volt, hogy harisnya kellett a pamut alá, meg kabát rá. Senki sem sértődött meg.
a lányomnak tavaj dec.22.-én volt.
Még a nyáron vettem neki szép fehér ruhát,de addígra túl hideg lett.
ìgy vettem neki szép hófehér plüss nacit pulival,fehér zokni,harisnya,és egy szép bélelt velúr cipöt aminek kicsit "szörös" volt a széle.
Hófehér kabát,sapi sál....
De abba öltözteted amibe te szeretnéd.Nem kötelezö a fehér.
Az lemaradt a lányom nekem is 11 hónapos volt.
Hozzá kell tennem,hogy miután a pap leöntötte az egész fejét vízzel,hideg volt(vasárnap)a lányom hétfön már köhögött is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!