A banánt, sütőtököt hogy lehet babának elkészíteni?
Nem kell bele tápszer, én botmixerrel szoktam a dolgojókat összekeverni.
Igaz az enyém 8 hónapos, de még nincs foga.
Egyszerre csak az egyiket add neki kóstoltatásképpen, de nyilván te is erre gondoltál.
A banán a legegyszerűbb: nyersen leturmixolod. Javasolnám, hogy almával turmixold össze (azt már nyilván ismeri), mert a banánnál székelési problémái adódhatnak.
A sütőtököt kétféleképpen el lehet készíteni: megsütöd a sütőben, hogy jó puha legyen, és úgy turmixolod össze, vagy kockákra vágva kevés vízben megfőzöd (így gyorsabb, de kevésbé ízletes). Ezután mindkét esetben vagy villával összenyomod, vagy turmixolod.
Tápszer nem kell bele, meg fogja enni mindkettőt, mert finom édesek. Jó étvágyat! :)
a banánt kevés forralt vízzel turmixold el
a sütőtököt vágd szeletekre, sütőben süsd puhára, kapard ki a belsejét, kevés forralt vízzel turmixold el (sütve sokkal finomabb, édesebb, mint vízben főzve - főzve a fiam nem is eszi meg, sütve viszont imádja)
Én a sütőtököt szitán nyomtam át, hogy a zavaró szálak ne legyenek benne.
Egyébként botmixer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!