Bogdán vezeteknevhez milyen fiu, illetve lanyneveket adnatok?
Figyelt kérdés
Ha lany lesz a bebi, valszeg Virag lesz, de nagyon szivesen varok meg otleteket :)
Kisfiunal Zsombor vagy Adam a dilemma, utobbit a parom szeretne, en nem, annyira a focista ugrik be rola :/
Nektek mennyire tetszenek ezek a nevek, illetve Ti milyen nevet adnatok?
Elore is koszi:)
9hkm
2013. okt. 19. 18:18
2/8 anonim válasza:
Ugyanez a vezetékneve a kisfiamnak és Roland Krisztiân.Ha lâny lett volna akkor Bianka
4/8 anonim válasza:
Nekem mielőtt a kérdés alatti szöveget elolvastam, a Bogdán Dániel Ádám jutott eszembe. Lánynak pedig mondjuk legyen Réka Flóra
5/8 A kérdező kommentje:
Danielt semmikeppen nem szeretnenk, a paromat is igy hivjak. A Flora aranyos, koszi :)
2013. okt. 19. 20:53
6/8 anonim válasza:
Nekem a Blanka ugrott be. Bogdán Blanka, nagyon aranyos név. :)
7/8 anonim válasza:
Mi Bagdányok vagyunk :-) Benedek és Balázs a kisfiunk :-)
8/8 anonim válasza:
Nekem az első gondolatom Júlia volt lánynévnek, de a Blanka is nagyon szépen cseng vele.
Fiúnévnek a kettő közül a Zsombor picit jobban passzol szerintem, mint az Ádám.
Én lehet, hogy Gergő/Gergelyt adnék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!