Mondjátok már meg nekem miért köpi ki 1 hónapos babám a cumit ha utána meg 2 másodperc múlva követeli vissza?
Most etettem biztos nem éhes még hagyott is a cumis üvegben.
Már ragad le a szeme de mégsem alszik.
Zavarja a zaj?
Ő tápszeres baba, ő olyat szokott csinálni hogy ha felteszem a vállamra hogy a keze lógjon a hátamon a hasa meg hozzáérjen a vállamhoz, akkor ő a fejét annyira felemeli hogy már hátrább nem is tudná már jobban feszíteni a lábával meg rugdos.
Ha ölben van akkor úgy kifeszíti magát hogy nem bírom ölbe venni.
Mereven tartja magát.
Tornáztasd.Az segít is, és le is foglalja a figyelmét.A lábait fogd meg a térdénél, úgy hogy a kis lába be legyen hajlítva, és körözz velük, mind a kettővel kifelé.Jóóó nagy köröket.Ezzel mozgatod a kis beleit, és ha jön egy pár puki az már siker.
Ha az espumisan nem vált be, akkor próbáld ki majd az Infacolt..mind a 2 gyerekemnek csak ez segített ha fájt a hasuk.
És nyugodtan sétálgass vele úgy hogy a kezedben van..nem lesz ez mindig így..szüksége van rád..lehet még úgy is fáj a hasa, de a közeledben van, és ez megnyugtatja.(nem fog ettől kézbe szokni, ne aggódj..)
Tápszeres egyébként?Mert ha anyatejes és nem kéri a cumit, akkor lehet csak cicin akar nyammogni, amivel megint semmi gond nincs, mert megint csak a biztonságérzet miatt csinálná.Ha tápszeres, akkor viszont megfontolnék egy tápszerváltást, mert lehet attól faj a hasa.Az se baj ha tápszer előtt kap egy pár korty vizet..az is segíthet valamennyit.
Jobbulást a picinek, te pedig nyugodj meg..a babádnak rád van szüksége, ha feszült vagy ő is az.Segíts neki, hisz olyan picike még!!
Igen,én is ajánlok egy tápszerváltást és valami más praktika kipróbálását.Nekünk pl.se az infacol se az espisuman nem jött be.Csak a gripe water.Ugye nem adsz neki köményes teát?Mert az sok babánál gondot okoz.Beszélj az orvosotokkal mindenképpen.Nekem is ajánlotta a védőnő,hogy minden reggel forralt vizet adjak neki ébredés után.Az én fiam is mindig úgy ébredt.Üvöltve,20-30perceket aludt csak.Megértelek és kitartást.Próbálj türelmes lenni vele.
A refluxos baba anyukája.
Pukizással nincsen gondja, sokat pukizik, böfögni nem minden etetés után böfög.
Mi a különbség a nagy és kisebb cumis üveg közt?
a kicsit a teáztatásra találták fel , a nagyot a tápszernek vagy nincs összefüggés?
Azt vettem észre hogy az egyiken kisebb a lyuk.
Vagy csak gyári hiba?
Tápszert már váltottunk , ez bevált ettől csak néha csuklik és kevésbé sírós.
Az előző gyári cukrozású volt és mohon be szippantotta.
Attól minden etetés után sírt, mire rájöttünk mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!