Ha szortyog a babám de nem folyik az orra és nem köhög akkor meg van hűlve?
Szippantottuk ma már többször is az orrát porszívós orrszívóval de nem jött neki ki csak apró fikuszkák és utána ugyanúgy szúrtyogott, mintha valahova le rakódott volna neki a váladék és se ki se be és oda vissza járkál az orrába.
Orrsprét lehet adni 1 hónapos babának?
Orvos csak délután rendel.
Szoptatod? Ha igen, akkor néhány csepp lefejt anyatejet cseppents az orrocskájába.
Neten találsz több cikket, ajánlót erről, írd be google-be, hogy anyatej orrdugulás . Nekem a védőnőnk tanácsolta.
Nem tápszer ment az orrába szerintem, mert már napok óta szortyog csak már egyre jobban és egyre egyfolytában.
Mint egy kis malac úgy röfög az orra.
Az éjjel a legjobban, már annyira hogy negyed óránként fel nyüszentet vagy felsírt mert nem tudja rendesen venni az orrán a levegőt, de általában vissza aludtt.
Szerintem lehet hogy meghűlt, mert a mama óvja védi amikor bejön a szobánkba meglátta hogy csak 1 takaró volt rajta ő rátett még egy vékonyat egész idő alatt kis sapkában volt a szobában is 24 fokban.
Pár napja volt itt a védőnő és azt mondta hogy már nem kell rá a sapka benn és azóta szortyog így.
Jahh és 1 rövidújú badi és egy rugdalozó és egy pár kis zokniban van mindig+ takaró.
Ha a mama bejön és felveszi a karjába akkor mindig terített a hátára egy vékonyabb takarót.
Sokszor izzadt meg.
Tele van az arca apró pöttyökkel sőt a nyaka és a honaalja is mert melege van de a mama ha meglátja hogy nincs betakarva akkor egyből betakarja.
Hozzátenném csak a mi szobánkban van 24-25 fok a többiben 17-18 fok van.
És amikor nyitódik a szoba ajtó akkor érezhető hogy jön be a hűvös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!