1 éves kisfiam elesett, nagyon sírt és hányt is. Lehetséges, hogy a sírástól és az íjedtségtől hányt, vagy előfordulhat, hogy agyrázkódása van?
Figyelt kérdés
Amúgy reagál mindenre, és nem bágyadt.2013. okt. 16. 18:52
11/15 anonim válasza:
Nem kell minden aprósággal az ügyeletre szaladgálni.
A lányom is volt már hasonlóképp, jó nagyot esett hátrafelé, beütötte a fejét is.
Rettentően sírt és mikor felemeltem kicsit visszahányt a nemrég megevett tápszerből.
Nem lett semmi baja, 1-2 perc alatt megnyugodott.
12/15 anonim válasza:
A kicsi gyerekek hányhatnak a sírástól, ez tapasztalat :-(, de ha téged megnyugtat, hívd fel az ügyeletet, mond el nekik mi történt, ők adnak tanácsot. Ha pesti vagy a Heim Pál kijáró ügyeletét javaslom, nagyon rendesek, ha úgy ítélik meg, nem kell azonnali orvosi segítség akkor elmondják, mire figyelj, mit kell tenned.
13/15 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy legalább hívj fel egy orvost. A védőnőre én ilyen esetekben nem hallgatnék, ő nem orvos, és hát mondott már nekem védőnő olyan egetverő ostobaságokat, hogy csak lestem.
Nekem volt már agyrázkódásom gyerekkoromban. Nem estem nagyot, csak nagyot koppant a fejem és rossz helyen ütöttem meg. Rögtön utána hánytam és utána még párszor, egyéb tünetem nem volt.
14/15 anonim válasza:
az a baj-hogy egy ilyen pici gyereknél nehéz eldönteni.inkább menjen az ember 10szer hiába-mint egyszer nem.látatlanban senki nem tudja megállapitani,mi a baj
15/15 anonim válasza:
Nekem is vot agyrázkódásom, én rögtön be is kakiltam. Azt mondták attól volt, még jó, hogy anyám elvitt orvoshoz, pedig nem gondolta, hogy ez is tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!