Hogy hagyjam babámat a nagyszüleire?
Nehéz az tény, én sem hagynám az anyósomékra a helyedben, és nem azért ahogy az első válaszoló írta! A megoldás azonban valóban az, hogy többet kell a gyerekkel az anyósodéknál lenni, hogy szokják a gyereket! Lássák, mi hogy megy, mikor mi a baj! Különben tényleg nem tudod majd rájuk hagyni! Nálunk sem volt egyszerű, de én is többször levittem hozzájuk a törpét, mindent többször a szájukba rágtam, végül megértették és rájuk lehet hagyni a gyereket, nem akarják mással etetni amivel én és hasonlók.
Régen volt pici gyerekük és azóta minden megváltozott, nekik sem könnyű.
Azt hiszem tudom mire gondolsz. Nálam sajnos pont fordítva van. Anyósom inkább feltalálja magát, mint édesanyám. Nálunk az a kényszerképzete mindkét nagyszülőnek, hogy a gyereknek kézben kényelmetlen. Így ha nyűgös vagy fáj a hasa, akkor is paterolják mindig a kiságyba. A gyerek meg persze sír. Anyósom hagyja és nyugtatgatja, anyám meg 2 másodpercenként variál (kivesz, betesz, fordít, ...). Én épp a napokban kezdtem azon gondolkozni, hogy így kire tudom hagyni kicsi időre a kisfiam... ráadásul anyósomékkal heti 1x találkozunk, anyumékkal meg havi 1x.
9 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!