Van aki vesz használt ruhákat a babájának?
1 éves elmúlt a lányom, pár db ruháját már eladtam, de a többit egyszerűen nem tudom eladni. Már mindenhol hirdettem, de nem hiszem el,hogy pl. egy kis melegítő nadrágért 150-250 ft sok lenne.
ti hol vásároltok/hol árultok???
Olyanokat amiken látszik a használat, és nem mesefigurásak, különlegesek, vagy márkásak, sosem fogsz tudni eladni a vaterán, még 100Ft-ért sem.
Csak az újszerű, különleges, érdekes darabok mennek, vagy a next. Azért akkor is fizetnek ha géprongy.
Próbáld meg úgy rendezni a ruhákat, hogy több rugit, bodyt raksz fel egy korosztályból (pl. 3-6 hónapos).
A vaterával az a baj, hogy ott a postaköltség, hiába adod olcsón a ruhát, rájön az ajánlott posta költsége (mindig jó bebiztosítani magunkat mindkét részről), máris ott tart a dolog, hogy új árában lesz a használt. Ha már össze tudok szedni akár 10-15 db kisruhát is, akkor már megéri kifizetni a postát. Próbálkozhatsz azzal is, hogy fix áron teszed fel. Én például nem szeretem a licitálós rendszert, mert néha 3-4 hét is eltelik, mire lejár a licit, egy csecsemő pedig simán kinövi ez idő alatt a ruhát. Fix áron pedig fél óra alatt be tudnak nálad vásárolni. :)
Bababörzékre akkor érdemes kimenni, amikor érezhetően van a családoknak pénze. Az augusztus vége, szeptember eleje az ovi és iskolakezdés miatt rossz időpont, viszont októberben sokan elkezdik az overall és vastag kabát, téli holmi vadászatot.
Rokonoktól kaptunk rengeteg ruhát, így nem kell venni sem újat, sem használtat. Nagyik szoktak néha egy-egy új ruhát venni, de inkább funkcionálisat (overál, kabát, cipő).
Szerintem olyan túlkínálat van ruhákból, hogy a kisgyerekesek általában ajándékba adják oda ismerősnek, rokonnak, mert nem tudnak vele mit kezdeni. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!