Mennyire használ a Dermovate krém a fityma letapadáson?
Figyelt kérdés
Lehet recept nélkül is venni?Tapasztalatokra lennék kíváncsi.A fiam most múlt 1 éves,már szebb neki mint születésekor,de még mindig javasolja a gyerekorvos a sebészetet.2009. nov. 10. 19:43
1/4 anonim válasza:
Nekem az urulógus főorvos azt mondta, hogy az erre adott krémek egyike sem hatásos. Nem érnek semmit. De hátha van itt más tapasztalat.
2/4 anonim válasza:
Nálunk is ilyen gond van. Krémezem, húzgálom, de semmi változás. A gyerekorvosunk azt mondta, hogy ő sem érti, de 3 éves kora előtt hozzá sem nyúlnak. Én sem tudom, hogy mit csináljak, a nagyfiamnál végigcsináltuk a felrántást, megszenvedtük azt a 3-4 napot mindannyian... a kicsinél szeretném elkerülni, úgyhogy ha valaki tud valami jó praktikát én is szívesen venném. :)
3/4 anonim válasza:
Ki javasolta a Dermovate krémet? Én ekcémára használtam, erős szteroid tartalmú krém, nem hinném, hogy pici gyereknek szabadna adni! Most nem is használhatom, mert terhes vagyok. Mindenképp kérdezz meg egy orvost, mielőtt veszel!
4/4 A kérdező kommentje:
a védőnő említette,hogy a doki ezt szokta ajánlani,.Én is néztem a neten az összetevőit,és meglepődtem...
nekem anno a kórházban azt mondták a születésénél,hogy 1 éves korában hozzuk vissza és megnézik,viszont most a státuszon a gyerekorvos azt mondta felesleges elmenni,mert míg nem szobatiszta nem csinálnak vele semmit.
2009. dec. 1. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!