Másfél éves gyereket temetésre vinni?
Figyelt kérdés
Férjem anyai nagymamája most halt meg, és holnap lesz a temetése. Anyósékkal nem egy városban élünk, tegnap felhívtam hogy majd csak dél körül tudunk indulni, mert anyu csak úgy tud jönni vigyázni a másfél éves kislányunkra. Erre kiakadt hogy a kicsit nem is visszük!? Mondtam neki, hogy úgy dondolom, egy ekkora gyereknek semmi keresnivalója egy temetésen. Akkor el kezdte mondani hogy attól még elvihetjük, mert utána úgyis lesz egy kis halotti tor, és azon ott lehet a kicsi, mert a másik fia gyerekei is ott lesznek (9 és 6 évesek). Azt mondta a temetés alatt majd vigyáz a kislányunkra a sógorom anyósa. A kislányom talán egyszer találkozott a sógorom anyósával és tudom nem lenne el vele. Most minek utaztassam azért el a kicsit hogy a temetés alatt végig sírni fog utánam, utána ott leszünk 1 órát aztán jövünk is haza, mert másnap a férjemnek munka van. Teljesen megdöbbentem anyóson hogy azt kérte vigyük el a kicsit a temetésre. Szerintetek?2013. okt. 14. 07:41
11/11 anonim válasza:
Nekem apósom halt meg fél éve,akkor múlt fél éves a kicsi.Mi vittük őt,aludt a hordozókendőben.Mondjuk én nem is tudtam volna kire hagyni.De ha netán itt lettek volna rokonaim közelben,akkor ők is jöttek volna a temetésre...Egyébként szerintem ha van kire hagyni,egyet értek mindenkivel,minek ráncigálni a kicsit...De anyósod is lehet szívesen örömködne a bánat mellett kicsit az unokával és ezért vinné.A kicsit meg szerintem nem viseli meg a temetés,nem ért ő belőle semmit,nem is érdekli az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!