Igaz, hogy a babák agyi fejlődésére rossz hatással van a tévé a vibráló, villódzó fényei miatt?
Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 21:57
11/14 anonim válasza:
Hiába pontoztál le, nem a mesékről írtam, hogy epilepsziás rohamot okoz, hanem a vibráló adásokra gondoltam. (mondjuk zenetv-k) Nem kell kiforgatni a szavaimat.
12/14 anonim válasza:
előző vagyok- amúgy sok ember élete folyamán átél egyszer epilepsziás rohamot, anélkül, hogy epilepsziás lenne.
13/14 anonim válasza:
Én is néztem tévét kis koromban... 3 éves koromtól. Ezelőtt semennyit nem hagytak tévézni és nem maradtam le semmiről. A kisbabámnak néha lejátszok minuscuke-t, ami egy francia animációs sorozat bogarakról. Egy rész 5 perces. Még az sem köti le, úgyhogy szerintem semmi értelme nem lenne tévéztetni. Egyébként a tévézés rontja a szemeket, akár közel ül hozzá a gyerek, akár nem, mert tévézés (számítógépezés) közben elfelejtünk pislogni, a szemünk korlátozott kereteken belül mozog, fókuszál ami megerölteti a szemizmokat.
Egyébkénz jó magam sem vagyunk nagy tévéző, párom egész nap dolgozik, úgyhogy este megnézünk egy filmet és ennyi. Amúgy rádiót hallgatunk mindhárman. Szerintem az sokkal jobb szórakozás.
14/14 anonim válasza:
Nem véletlenül írtam az epilepsziás rohamot, nálunk a családban volt rá példa. Egyszeri roham volt a rokon kisgyereknél, és a Music Tv hosszabb ideig történő nézése váltotta ki. (szakember állapította meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!