Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz, hogy a babák agyi...

Igaz, hogy a babák agyi fejlődésére rossz hatással van a tévé a vibráló, villódzó fényei miatt?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Hiába pontoztál le, nem a mesékről írtam, hogy epilepsziás rohamot okoz, hanem a vibráló adásokra gondoltam. (mondjuk zenetv-k) Nem kell kiforgatni a szavaimat.
2013. okt. 13. 09:22
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
előző vagyok- amúgy sok ember élete folyamán átél egyszer epilepsziás rohamot, anélkül, hogy epilepsziás lenne.
2013. okt. 13. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is néztem tévét kis koromban... 3 éves koromtól. Ezelőtt semennyit nem hagytak tévézni és nem maradtam le semmiről. A kisbabámnak néha lejátszok minuscuke-t, ami egy francia animációs sorozat bogarakról. Egy rész 5 perces. Még az sem köti le, úgyhogy szerintem semmi értelme nem lenne tévéztetni. Egyébként a tévézés rontja a szemeket, akár közel ül hozzá a gyerek, akár nem, mert tévézés (számítógépezés) közben elfelejtünk pislogni, a szemünk korlátozott kereteken belül mozog, fókuszál ami megerölteti a szemizmokat.

Egyébkénz jó magam sem vagyunk nagy tévéző, párom egész nap dolgozik, úgyhogy este megnézünk egy filmet és ennyi. Amúgy rádiót hallgatunk mindhárman. Szerintem az sokkal jobb szórakozás.

2013. okt. 13. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül írtam az epilepsziás rohamot, nálunk a családban volt rá példa. Egyszeri roham volt a rokon kisgyereknél, és a Music Tv hosszabb ideig történő nézése váltotta ki. (szakember állapította meg)
2013. okt. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!