2 hetes a babánk, sajnos tápszeres, mert nincs tejem, a mildibé 1 tápszert kapja, de nem naon van széklete, mit adjunk neki hogy meginduljon?
Mivel ezt az orvos írhatja fel. ugye így van orvos írta és nem te választottad a boltban?
Szóval kérjetek másik tápszert szerintem. Nálunk utálta a fiam. Ő most 5 hónapos és Beba HA-t eszik. Ettől van széklet is és szerintem az ize is jobb. Mindenképp megkérdezném a dokit is.
Ált a kamillatea segíteni szokott.
Nekem se vol tejem eleinte kb 2-3 hétig. De addig küszködtem a kezdetetktől, hogy sikerült beindítanom. Sokat tettem cicire, még ha kiabált is, hogy nincs benne, és sűrűn fejtem le, azt a pár cseppet is. 2 hete küszködtem vele, mire kb 5-10 ml-t sikerült leszenvednem. Úgy örültem ennek a kicsinek is. Majd beindult és kb 20-40 ml-ket szopizott már. Most 6 hós és szopizik, már nem is fejek két hónapja, mert a fagyóban is rengeteg van még, az jó lesz a főzikhez.
Kitartásssal lehet tejcsit termeltetni.
Eleinte ittam szopis teát is és homeós bogyót is szedtem. Nem tudom ennek köszönhető-e vagy a kitartásomnak, hogy 3 óránkét lefejtem, még szopik után is. Borzasztó volt azelső 3 hónap, alig aludtam, de megérte. Még mindig van elég tejem! Amikor megszültem ezt nem is mertem reméleni, mivel a melleim is eléggé picinykók.
Tehát azt tanácsolom, próbáld meg, még nem késő, hátha elindul a tejcid. Sosem késő.
Egyébként míg nem volt megfelelő mennyiségű a tejem én Beba Ha start-ot adtam a manókámnak, édesköménes babamosoly teával. Ez bevált, nem volt gondja a picikémnek.
HELLO!
AZ ÉN BABÁM IS KEZDETTŐL MILDIBÉ1-ET ESZIK.
HA NAGYON NINCS SZÉKLETE KAJA ELŐTT EGY KIS VIZUET ITATOK VELE, ATTÓL BEINDUL NEKI ÉS NEM SZENVED.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!