Hogyan kezdjek neki a saját ágyba szoktatásnak?
Figyelt kérdés
1 éves múlt kislányom, és szeretnénk lassan saját leesésgátlós heverőjére átszoktatni, de nem igazán tudom, hogy kellene elkezdeni. Eddig velünk aludt a franciaágyon, de már kezd kényelmetlen lenni mindenkinek, pedig szerettünk így aludni. Helyhiány miatt nem tudjuk az ágyát a miénkhez tolni :( Légyszi segítsetek hogy csináljam?2013. okt. 12. 11:49
11/13 anonim válasza:
Hogyha leesésgátlós ágyat szeretnétek venni, abból van olyan kivitel, ami állítható hosszúságú. Mi 140 cm-re húztuk ki (amúgy 100-140-180 cm-re állítható), és úgy szoktunk elaludni, hogy mellé fekszem az ágyba (igaz, hogy én alacsony vagyok, és ha kicsit behúzom a lábam, oda férek). Amikor elaludt, akkor kimászok mellőle, ugyanígy szoktam az éjszakai ébredéseknél is.
Szerintem próbáld meg így.
12/13 anonim válasza:
11-es vagyok, az elfelejtettem, hogy mi is elég korán,13 hónaposan vettük neki, mert utálta a rácsos ágyat.
13/13 anonim válasza:
A fiam is együtt aludt az anyukájával kb 13-14 hónapos koráig. Semmi gond nem volt utána a külön ágyba szoktatással, két-három napig kicsit sokáig tartott az altatás, sok énekléssel, nyugtatással, simogatással, de azután minden simán ment, szeret ott aludni (2 éves). Én azt javaslom, ha eldöntöttétek, ne aludjon máshol sem napközben, sem este. El kell mondani neki szépen, hogy ő már nagylány, saját kiságya lesz, lehet dekormatricákat ragasztani este vele együtt a falra, megmutatván, hogy azok mellett alszik, lehet új falilámpát feltenni neki, stbstb. Nem buták a gyerekek, megértik nagy vonalakban, mi miért történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!