Mikor kaphat a baba babapiskótát?
Figyelt kérdés
7 hós a fiam. Adhatok már neki? Mert mindenki azt mondja hogy igen,úgyis van 2 foga,hagy rágcsáljon. De hát van benne cukor is meg tojás is,amit tudni illik nem adható egy éves kor alatt. Akkor most mi legyen? Adjak vs. ne adjak?2008. júl. 5. 21:07
1/4 anonim válasza:
Szia! A legtöbbre rá van írva, hogy 6 hós kortól adható. Szerintem add nyugodtan, az enyimek is szerették.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ :) de ez tudod csak ilyen bolti, CBA-s! Erre nincs írva ilyen. Amit ti ettetek abba volt cukor meg tojás???
2008. júl. 5. 21:20
3/4 anonim válasza:
Szerintem (ez az én saját véleményem) nem fosztod meg semmitől, ha még nem adsz neki. A cukor miatt is, de elsősorban a tojás miatt én nem adtam. A fiam 1 éves kora után kapott csak bármit, ami tojással készül. Nem veszített ezzel semmit. Annyi minden mást ehetett (rágcsálni például kiflicsücsköt) , miért hiányzott volna neki? De persze mindenki maga dönti el.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Én Profi-sat adtam. Két fiam van, mindketten ették. A kiflicsücsök annyival rosszabb, bár én is adtam azt is, meg kenyérhéjat, hogy lerág egy nagyobb darabot, aztán halászgattam ki a szájából, amikor elkezdett fulldokolni tőle. A babapiskóta meg szétmállik. Egyébként a Tesco-sra pl rá van írva, és abban is van tojás, meg cukor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!