Babátok orrát szoktátok tisztítani?
Figyelt kérdés
Nem náthás,csak ugye mi felnőttek is minden nap kifújjuk az orrunkat,főleg reggel.2009. nov. 9. 22:16
1/10 anonim válasza:
Hát én nem szoktam az orromat minden nap kifújni. Csak ha beteg vagyok. Így nem is gondoltam olyanra, hogy akkor is kiorszi-porszizam az orrát, ha nincs gond. Főleg mert egyébként is utálja.
2/10 anonim válasza:
Én se. A sajátomat se fújom minden nap.
3/10 anonim válasza:
Igen minden este fürdés után fülpiszkával, nekem azt mondták a kórházban és én így csinálom a kislányom is megszokta. Azt nem mondom h szereti de azt h tüszög percenként mert van a nozikájában egy nem oda illő dolog , hát attól meg kell szabaditani mindennap hiszen ő nem tudja még kifújni. már probálkozunk a szánkkal már nagyot tudunk fújni:-)
üdv.17 hós kislány anyukája
4/10 anonim válasza:
Igen.
A magamét is kifújom minden reggel, tudtommal ez egyfajta méreganyag-eltávolítás is.
Én papírzsepivel szoktam "kibányászni'" a "cicakakát".
Amúgy is elég undorító, ha látni, hogy az orra tele van trutyival.
5/10 anonim válasza:
Ha szükséges tisztítom. Én porszívózni szoktam, de nem kapálózik ellene, csak hozzá kell szoktatni.
6/10 anonim válasza:
1. vagyok: én ezt nem értem, mitől van tele trutyival, ha nem is beteg? Ráadásul minden nap? Igaz, az én babáim még csak 4 hónaposak, lehet később lesz valami mindig benne? Hát én nem fújom az orrom, ha nem érzem, hogy lenne mit kifújni, akármilyen méregtelenítés is, szóval ki se tudnám fújni.
7/10 anonim válasza:
Naponta szívom 5 hónapos kisfiam orrát. Ha kell többször is.
8/10 anonim válasza:
Szia. A lányomnak szinte minden nap van benne ilyen fehér nyúlós cucc, azt kiszipókázom neki(elemes szívó van nekünk), amúgy ha nincs benne semmi akkor nem bántom. Van amikor a kaja is belemegy, vagy csak szárazabb dolog van benne, akkor fülpiszkálóval szedem ki. Vigyázni kell az orr nyálkahártyájára, túl sokszor nem szabad cseppenteni és szívni. Egy ismerősöm születése óta orrspray-t használ a babának,tengervizest,és már tönkretette a nyálkahártyát. Azt mondta, mindíg bele volt száradva,ezért fújta,nemhogy kiszedte volna fülpiszkálóval.... Mosz állandó vendége a fül-orr-gégészeti osztálynak, pedig még csak 8hónapos a baba.
9/10 A kérdező kommentje:
Én szoktam kitisztítani a saját orromat,főleg reggel.Igen mert azért van benne kaki,hát nem is tudnám elviselni,hogy benne maradjon.Ez nálam olyan,kb.,mint a mindennapos fürdés.A Baba orrát én sem piszkálom mindennap,de mindig megnézem van-e benne valami,és ha látom,hogy van akkor csak fültisztítót,vagy papírzsepit használok,egy mozdulat és már kint is van.Azért kérdeztem,hogy Ti szoktátok-e tisztogatni a nózit?Az,hogy nem mindenki fújja a saját orrát,de igazából nem is kell fújni,elég ha pzs.-vel kipiszkálja a rutyit,és elviseli hát az legyen az Ő gondja. :)
2009. nov. 10. 11:46
10/10 anonim válasza:
Szia, én minden nap kiszívom orrszívóval a nóziját, általában 2x egy nap, néha 1 elég.... kis fehér cucc midnig van benne. Ha nem látom, persze nem szoktam szívni. Egyszer reggel, egyszer este, fürdés után. Én soha nem cseppentettem bele neki semmit. Úgy megszokta (mondjuk 2 hetes kora óta csináljuk) hogy közben nevetgél, újabban meg fogja a két kezével a csövet is:) Most 4 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!