6 hónapos gyermekek anyukái, a Ti babáitok hányszor esznek egy nap?
nálunk is kb 5x, ritkábban 6x, mint pl. tegnap.
egy átlagos napi menü:
reggeli tápszer ez olyan 6 és 8 között van, változó mikor kel. tízórai gyümölcs, ebéd husis főzelék, uzsonna tejpé, vacsora 7-8 között tápszer (általában sinlac, mert sűrűbbre tudom keverni mint a tápszert, így biztosan jól lakik).
de jó, hogy itt mindenkinek min. 6 után kel a babája :)
Nálunk 4-5 között sír fel, akkor már az éhség miatt, ezért megszoptatom, szerencsére visszaalszik kb fél 7ig, utána fenn van, de megint alszik egy félórát, 9 körül tízórai szopi, aztán 12-13 között ebéd szopi, délután alvás után 4-5 körül gyümölcs uzsi (gabonával, sinlac-kal), 6-7 körül vacsi szopi, 9 körül alvás előtti komfortszopi (illetve adok még neki kb 50 ml kiegészítést a fagyóból)
Tehát 5x eszik
én az anyatejes anyuka vagyok :) egyébként azzal szenvedek, hogy valami nem jó nálunk. Az uzsonnával kezdtük a hozzátáplálást, itt gyümölcsöt szokott kapni, de az igazság az, hogy nagyon soknak tartottam hogy mondjuk full gyümölcsből egyen meg kb 180 ml-t, ezért a gyümi az olyan 120 ml, a többi sinlacos gabonapép. De szerintem ez nem jó nekünk így, mert kezd az az érzésem lenni, hogy hajnal 4-5 kelés nem igazán az éhség miatt van, hanem fájhat a pocija (sokszor éjjel is felsír, tegnap is, aztán mikor felvettem, hallottam a pukikat).
Szóval agyalok hogy inkább tejpépet kapjon uzsira egyelőre, hátha attól jobb lesz. Azért az uzsonnával kezdtem, mert már tejem nem volt elég délután, délelőtt meg még sok van, feleslegesnek tartottam volna a tízóraival kezdeni. De lehet hogy elbaltáztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!