Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem látszódnak a kisfiam...

Miért nem látszódnak a kisfiam fogai felül ha mosolyog vagy magyaráz?

Figyelt kérdés

kint van már 8 foga alul ha magyaráz nevet szépen látszanak neki de felül a 4-ből egy sem látszik :S

mikor kérdezik hogy hány foga van és mondom nem hiszik el hogy 8 van mert csak alul látszódnak neki

felül már 4 hónapja kint vannak úgyhogy nem hiszem hogy ennél jobban kibújnának a fogai.

ezek szerint nem is fog látszódni neki?

más anyuka is van így?

2013. okt. 7. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Még azért az állkapocs és a száj formája változni fog, de nem láttál olyan embert akinél a fogak szinte nem látszanak? Kicsi a szájuk.

Aztán van a másik fele, akiknek egy apró mosolygástól az egész fogsor kivillan.

2013. okt. 7. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is sokáig alig látszódott, aztán még valahogy nőttek a fogai.

Kb. 1 - 1.5 évesen látszódott már neki rendesen, de nem tudom pontosan, annyira nem figyeltem, de emlékszem, hogy én is azt hittem, hogy nem is fog neki ennél jobban látszani, ilyen picik maradnak (illetve akkor nem is tűntek annyira picinek hozzá képest), de aztán most már mégis rendesen látszanak neki.

2013. okt. 7. 13:09
 3/4 A kérdező kommentje:

eddig nem is figyeltem az embereket hogy mindenkinek látszódik-e

csak a fiamnál vettem észre

Remélem azért neki is látszódni fognak olyan cuki lenne úgy :)

2013. okt. 7. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Felnőtteknél sem látszik mindenkinek egyforma mértékben a felső fogsora. Van, akinek csak akkor látszik, ha vicsorog, és van, akinek beszéd közben még a fogínye is kivillan.

Valóban változhat ez még, de szerintem ez még mindig a jobb véglet, mint az állandóan virító lófog :)

2013. okt. 8. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!