A három hetes babám arcán apró piros pöttyök jelentek meg, eddig is volt, de nem ennyi. Mitől van ez?
A fejére olajat tegyél, fürdés után (napraforgó vagy paraffinolajat, gyógyszertárban kapható)Mindig most meg a haját samponnal, és utána olajozd be, pár nap alatt helyrejön.
A kiütés melegtől vagy a tejtől szokott lenni, általában elmúlik, ne félj. Esetleg hívd fel a védőnőt, és kérdezd meg ,mit mond, de nem hinném, hogy gond lenne.
És szerintem kaja így nem üti ki a kicsit:-)Nyugi:-)
Szió4
Ne ijedj meg ez tényleg csak a melegtől van! Nekem is mondták,hogy lesznek és lettek :D.
A kopásra a Védőnőm azt mondta mindenhol ahol látom,hogy a pici bőre kopik kenjem be sima étolajjal fürdetés előtt,mert a víz kiszárítja a kis bőrét!
Nekem bevált.
2 és fél hetes kislány anyukája
Nálunk is vannak piros pöttyök:)
Kopásra én kicsit babakímélőbb megoldást használok.Minden fürdővízbe egy kis babaolajat nyomok.Amúgy ahaját is gyógyszertári krémmel szoktam mosni.
Én még a sampont nem ajánlanám.Ráér majd akkor,ha haja is lesz hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!