Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A három hetes babám arcán...

A három hetes babám arcán apró piros pöttyök jelentek meg, eddig is volt, de nem ennyi. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
A melegre nem foghatom, mert az elmúlt napokban melegebb volt mint tegnap és ma. Viszont tegnap ebédre kovászos uborkát ettem, ami nagyon sós volt. Esetleg ettől lehet? Kell valamivel kezelnem, vagy vigyem orvoshoz? A közérzete ugyanolyan mint eddig, rendesen eszik. És még valami, a feje tetején a hajánál kopik a kis böre, arra is jó a gyógyszertári fürdetőkrém?
2008. júl. 5. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:

A fejére olajat tegyél, fürdés után (napraforgó vagy paraffinolajat, gyógyszertárban kapható)Mindig most meg a haját samponnal, és utána olajozd be, pár nap alatt helyrejön.

A kiütés melegtől vagy a tejtől szokott lenni, általában elmúlik, ne félj. Esetleg hívd fel a védőnőt, és kérdezd meg ,mit mond, de nem hinném, hogy gond lenne.

És szerintem kaja így nem üti ki a kicsit:-)Nyugi:-)

2008. júl. 5. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Szió4

Ne ijedj meg ez tényleg csak a melegtől van! Nekem is mondták,hogy lesznek és lettek :D.

A kopásra a Védőnőm azt mondta mindenhol ahol látom,hogy a pici bőre kopik kenjem be sima étolajjal fürdetés előtt,mert a víz kiszárítja a kis bőrét!

Nekem bevált.

2 és fél hetes kislány anyukája

2008. júl. 5. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is vannak piros pöttyök:)

Kopásra én kicsit babakímélőbb megoldást használok.Minden fürdővízbe egy kis babaolajat nyomok.Amúgy ahaját is gyógyszertári krémmel szoktam mosni.

Én még a sampont nem ajánlanám.Ráér majd akkor,ha haja is lesz hozzá:)

2008. júl. 5. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Két lehetőség van 1 nagyon erős a tejed ez is piros pöttyös a 2 amit írtak a meleg.Nagyon jó a híntőpor!Kamillás legyen.
2008. júl. 5. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
a pöttyök az anyai hormonoktól is lehetnek. lehet nagyon csunya de max alkohollal kend le és az jó rá. az én babámnak is nagyon csunya volt az arca de ahogy kiürült belőle a hormon szép lett 8hetes korára a csucspont 5hetesen volt
2008. júl. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!