Mitől vannak száraz piros foltok a babámon testszerte?
Pár hete kezdődött 9.5 hónapos kislányomnál, hogy piros, száraz foltok jelentek meg a bőrén. Először a lábacskáin, de már a kezein is vannak. Fürdés közben amikor víz éri, különösen kipirosodnak.
A nyáron már egyszer volt ilyen, akkor a gyerekorvos által felírt fürdető és testápoló a világon semmit nem használt. Nyaralás alatt kezdtem el használni a Forever Aloe Vera Napvédő 30-as faktorú spray-t, ez 3 nap alatt rendbe tette a bőrét.
A gyerekorvos szerint most a fűtési szezon/száraz levegő hozta ki, de én nem vagyok benne biztos. A gyógyszertári kencék nyilván most sem használnának, így értelmetlennek élátom egyáltalán orvoshoz vinni is, de borzasztóan nyugtalanít a dolog.
Találkozott már valaki hasonló problémával? /nyilván igen, nem mi vagyunk az elsők :) /
Milyen gyógymódot, testápolót, fürdetőt alkalmaztatok?
Egy ismerősöm esküszik a GNLD cuccokra, de én kíváncsi lennék, más mivel ért el eredményt.
Köszönöm
Én a sanatopic testápolóra esküszök, ára is kb 1300, szuper.
Ja és próbáld meg holttengeri sós vízben fürdetni 100% natúr olivás szappannal, ezek nagyon sokat segítettek kisfiam ekcémáján!
Ekcéma-gyanús.
Első körben próbálj másik öblítőt használni, vagy inkább egyáltalán ne (helyette ecetet), másik pedig a tejtermékek elhagyása. És babé termékek tényleg jók.
Sanatopic folyékony szappan(nem kézmosó szappan,hanem fürdető,vagy samponnak is jó)
Sanatopic bőrpuhító krém (pumpás)
(Babé,Phisyiogél testápoló,gyógyszertári kevert dolgok,fürdetőkrém,Oilatum termékek..nem használtak sajnos)
Itt találtam egy tippet a Sanatopic testápoló volt az,és hónapok óta használjuk.A legjobb!
Köszönöm a tippeket.
A Mannaszappantól rendeltem shea-vajas testápolót, meg Ekcéma stop-csomagot, kipróbáljuk ezt, aztán meglátjuk!
Köszi Nektek
Ja 4-es vagyok ezt kifelejtettem:
Öblítőt egyáltalán nem használok,és semmit sem helyette.
Mosni külön szoktam a ruháit folyékony mosószerrel.A mosóport soha nem öblítette ki a gép normálisan,és az is irritálta.Fürödni nem szokott sokáig,de a Sanatopicot amióta használja nyáron még medencézett is sokat,nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!