A kisfiam 3 zacskó tápszert eszik meg egy hét alatt. Mit tegyek?
Teát ne.
De ha ennyire nem elég neki a tápszer,elkezdheted kostoltatni gyümölcsökkel,almának most van szezonja is,majd sorba a többi.
Hány kiló,hány centi?
2 hónapos kora óta ennyit evett, nem értem hogy mi ezzel a baj???
Mióta hozzátáplálunk kevesebb fogy.
Nekünk ekkor javasolta a gyerekorvos, hogy kezdjük el a kóstoltatást. Mire egy-egy ételt bevezetsz, kiváltasz, majdnem öt hónapos lesz, lassan be lehet vezetni a glutént is. Utána pedig már a gyümölcspép keksszel vagy gabonapéppel laktató lesz. Szép lassan jön majd a krumpli, csirkehusi, a főzelékek, amivel megint ki lehet váltani étkezést.
Az én fiam is ilyen kis bélpoklos volt, ekkor kezdtem neki tejpépet adni.
#1 Már bébiételeket kóstoltattam vele. De a tápszer a mindene. 6 kg és 60 cm.
#2 Úgy 1-1.5 óránként 160ml-t
#3 Nem 2 hónapos kora óta hanem 1 hét alatt!
1-1-5 óránként? Az én fiam is bármikor elfogadta a tápszert nem hinném hogy éhes lenne ilyen sűrűn, mástól is sírhat fáj a hasa, jön a foga (a fiamnak 5 hónaposan 2 foga volt)
Ilyen sűrűn kizárt hogy éhes.
Én arra gondolok, hogy lehet, épp csak cumizna és nem is feltétlen éhes (vagy nem ennyire...).
Milyen cumisüveget használsz? Ha nagyon ömlik belőle, és leér a torkáig, akkor a nyelési reflex miatt issza amíg van. Szerintem próbálhatnál lassabb folyású és / vagy más kialakítású cumit, hogy egy kicsit jobban meg kelljen dolgoznia a kajáért, és az kielégítheti a cumizás utáni vágyát is, ha erről van szó. Talán egy próbát megér.
Jézusom, nagyon sűrűn eszik, ne tömd állandóan tápszerrel! nem biztos h mindig éhes...
Egy 4 hós baba tuti nem éhes 1,5 óránként.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!