Hajnalban nyög és erőlködik a 3és fél hetes babám. Miért?
Az én kisfiam is ezt csinálta, mocorgott , nyöszörgött, hadonászott, akár 1-2 órán keresztül is.
Kivettük, ringattuk, sétáltunk vele, babusgattuk nem aludt vissza, a vége az evés lett és akkor aludt el általában. Nem a kaki zavarta, és általában nem evés időben ébredt - pl evés után egy órával-, és nem volt hasfájós sem. Aztán ez is szép lassan megszűnt.
Sajnos tippem nincs. Esetleg vedd magatokhoz, hogy ne ébressze fel a nagyot.
Hú ha jól emlékszem, kb 4-5 hétig tartott, de nem volt ez rendszeresen minden éjjel,hanem hetente kb 4x.
Magától múlt el.
Én bugyolálva altattam a gyerkőcöket, így amikor újszülöttek voltak, nem ébredtek fel a saját hadonászásukra. Próbáld ki hátha nálatok is bejön!
Egyébként később jó alvó lett és az is! Szóval kitartást.
Én körül betekertem egy babaplédbe erre plusz takarót már nem tettem, inkább télen alá egy vékony hálózsákot.
Egyébként lehet külön kapni olyan pólya félét amiben nem tud hadonászni, bár szerintem fölösleges. A lányomat 8 hónapos koráig altattam így, utána már nem tűrte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!