Na igen az olcso nevtelenebb markaju pelus meg tele van szuper gyogynovenyekkel es minden termeszetes benne. :-)
Am mi a zold tescosat is nagyon szeretjuk szuepr jol tart, a lidl-ben kaphatot es ha akcioban elkapom a liberot...torlokendobol a gaga es lidlben kaphato jott be :-).
A liberonak a torlokendoje olyan szaraz mintha sima wc papirral torolnem a feneket.
2013. szept. 29. 22:18
12/24 anonim válasza:
Pelenka: DM Babylove
Popsitörlő: zöld Pampers
(11 hós kisfiú)
2013. szept. 29. 22:31
13/24 anonim válasza:
8 hós. Pelus: Pampers. Popótörlőből DM-eset, Silky-t, meg Auchan-osat használunk.
2013. szept. 29. 22:41
14/24 anonim válasza:
8 hónapos fiú. Pelenka:premim care és active baby. Törlőkendő:aldis-s mylove nagyon szuper. Vagy dm babylove.
11-es! Igenis tele van a pampers minfenféle káros anyaggal! Olvass utána!
2013. szept. 29. 23:11
16/24 anonim válasza:
Csatlakozok a Babylove pelenka táborhoz.
Törlőkedő: sárga Babylove.
A Babylove pelus nincs 35 Ft/db kuponokkal.
2013. szept. 29. 23:14
17/24 anonim válasza:
Szombaton lesz 1eves Pampers Aktiv fit 4+-os popsitorlobol a hipp kék színűt ez az egyetlen amitől nem pattog ki!
2013. szept. 29. 23:45
18/24 anonim válasza:
Libero pelust használunk azóta, mióta kinőtte a lányunk a Huggies newborn pelenkát (azt hiszem ez már meg is szűnt). Néha kísérleteztem mással, pusztán kíváncsiságból, de ez vált be a legjobban.
Popsitörlőből a sárga Babylove a kedvenc és a libero. Engem nem zavar, hogy nem túl nedves, nekem nem száraz. Szeretem, hogy nem tocsog, mint pl. az aldis.
14 hónapos a lányunk
2013. szept. 30. 00:43
19/24 anonim válasza:
15-os nem irtsm h nincs benne egy szoval sem de kerdem en mi ninvs tele olyan anyagokkal ami termeszetes es egeszseges? Most komolyan....nem ez volt a kerdes h pelenka ellen ki tud a legjobban kampanyolni. Megvalaszoltad en is megtettem es itt zarjuk le szerintem nem kellenek a felesleges linkek.
2013. szept. 30. 06:34
20/24 anonim válasza:
Kedvenc pelenkám a Pampers, nappal active baby-t éjszakára premium care-t használ a 11 hónapos kisfiam. Popsitörlőből a Libero sensitive vált be, mert nem szeretem a brutál nedves kendőket és kellemes az illata.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!