Hol vegyek kesztyűt a másfél éves kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Már lassan két hete csak járom a várost (Miskolcot), hogy kesztyűhöz jussak, de vagy csak nagy méret van, vagy csecsemőknek való bedugós fajta. Igazából vagy egyujjast, vagy ötujjast vennék, mert szeret mindent megfogni. Segítenétek, hol keressek?2009. nov. 7. 17:15
1/5 anonim válasza:
Vasárnap a piacon. Rengeteg baba két újjas vagy ötújjas kis sztreccs kesztyű van. Vékonytól a zseníliáig minden fajta 200-500 ft.
2/5 anonim válasza:
Én is a piacon vagy egyszerűen a közeli kínaiban szoktam venni. Ott van minden méretben.
3/5 anonim válasza:
Én tegnap vettem tépőzáras sapkát és egyujjas kesztyűt a Tescoban 1 1/2-2 éves méretben.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A piacra sajnos vasárnaponként nem jutok ki (vidéki vagyok), de a Tescót holnap mindenképp megnézem!
2009. nov. 8. 14:10
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a Tescós tippet! Tegnap én is vettem tépőzáras sapi és kesztyűt polár anyagból 770 Ft-ért!!!!
Köszi még egyszer!!!
2009. nov. 10. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!