Ki milyen fiúnevet adna a Hadi vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Az Áron néven gondolkozunk, de igazából nem nagyon tudunk dönteni! Viszonylag gyakori neveket keresünk! A javaslatokat előre is köszönöm :)2013. szept. 28. 19:50
11/14 anonim válasza:
Nekem is a Barnabás jutott rögtön az eszembe:) Meg hát még pár: Erik, Andor, László, Imre, Endre:), Alex, Péter, Ignác, Pál István---ez most így egybe jött, sztem egybe lenne jó esetleg, de várjá, eddig nekem vhogy az Erik, a László, meg a Péter passzolnak a legjobban. Máté jutott most még eszembe, meg Márton, Ipoly is-de az meg picit olyan hadiiparos hangzású, akkor Iván esetleg? v Marcell? v Levente, v Károly? Hát az inkább nem, inkább Kázmér, de sztem nem az igazi... Elek jutott még most hirtelen eszembe, az se annyira nyerő... Hát, Kérdező, majd még gondolkodom rajta neked:))
13/14 anonim válasza:
Nekem a Hadi Áronról egy párbeszéd jut eszembe:
- ó de jó ez a pulcsi! Milyen áron vetted?
- Hadi áron. :)
De nekem a Hadi Dalia jutott eszembe, mint nem gyakori név.
Esetleg gyakorihoz a Hadi László vagy Hadi Gergő (nem Gergely)
14/14 anonim válasza:
Hadi Albin, Alvin, Ármin, Bálint, Benjámin, Cirill, Dávid, Dominik, Edvin, Ervin, Fredrik, Henrik, Jácint, Jusztin, Kálvin, Kelvin, Klementin, Konstantin, Ludvig, Móric, Odin, Patrik, Szigfrid, Szilvió, Titusz, Valentin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!