Hiába olajozom a pici testét, ahol kell, egyre jobban szárad ki a bőre. Mit csináljak? Vagy ez elmulik?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 09:55
1/6 anonim válasza:
Én is igy jàrtam,ràjöttem hogy az olaj nem jo neki.Én vettem baba testàpolot(màrmint babàknak valot)és azzal kenem,azota rendbe jött.
2/6 anonim válasza:
Én igazán rosszul jártam,mert a 9 hónapos kisfiam születésétől halpikkiej jellegű bőrbetegségben szenved. A te gondod lehet más jellegű, de szerintem vidd el bőrgyógyászatra, mert ott meg tudják mondani, mi a probléma, és szükség esetén írnak fel neki bőrpuhító krémet, ami ugyan nem azonnal, de idővel rendbe hozza a kicsi bőrét.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2009. nov. 7. 10:16
4/6 anonim válasza:
Ne olajjal kend, mert attól szárad ki. Az elején én is azzal kentem és tiszta érdes volt szegénynek az egész mellkasa körbe. Amióta krémet használok már nincs kiszáradva.
5/6 anonim válasza:
Én nagyon túlhordtam a lányom,úgyhogy nagyon ki volt száradva a bőre.Már a kórházban is Negranormon(kék kupakos)babatestápolót adták és vettünk itthonra is.Fürdeté után kentük,2 hét alatt rendbejött a bőre.Sosem olajoztam és nem is hintőporoztam.
6/6 anonim válasza:
szerintem a legjobb ha a gyerekovossal irattatsz fel neki fürdetőt és testápolót. az én lányomnak is száraz a bőre, kb 300 Ft-os testápolót írt fel az orvos, ami hihetetlenül jó. nekem a védőnő megtiltotta a különböző babakozmetikumok vásárlását, kizárólag a gyógyszertáriakat használjuk, olcsóbb is és sokkal jobb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!