Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig lesz a babám ilyen...

Meddig lesz a babám ilyen hétalvó? Szerencsére nem az éjszakával vannak problémáim, hanem a nappalokkal.

Figyelt kérdés
Reggel felkel,eszik 1-2 óra múlva már alszik is. Ekkor még nincs nyűgösködés, de a köv. felkelés evés után még játszunk úgy fél-1 órát és onnantól már nyöszörög, sírdogál, aludni akarna újra. Nekem ez olyan hihetetlen, hgoy ennyi alvásra van még mindig szüksége! Mikor lehet vele már többet játszani? Most 4,5 hónapos.
2009. nov. 7. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:

de jo neked, irigyellek egy kicsit.

az enyem most 11 honapos es o is 2 ora mulva keles utan mar fexik is vissza.

amig kicsi volt sehogy sem aludt 15-20 percnel tobbet.

megvaltozott

2009. nov. 7. 09:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó is, meg nem is. Mert sokszor ő is úgy alszik, hogy mikor lefektetem és 30 perc múlva sírogat, de látszik, még nagyon álmos, és csak a cumi kell neki,egy kis nyűg aztán alszik is újra. De van amikor nem alszik vissza, olyankor meg kihozom a játszószőnyegre, vagy csak fogom az ölemben, de mivel látszik, hogy még aludt volna, de nem tud, így hisztizik is. Szóval nem tudom kiszámítani, és ezért zavar, hogy ennyit akar aludni. Jó lenne, ha már legalább 2 órát fenn lenne, mindenféle nyűg nélkül. Kicsit lehet nyűgösködik a foga miatt is, de azt azért nem hiszem, hogy ez állna mindennek a hátterében szinte egész nap. VAgy ki tudja?
2009. nov. 7. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én babám is állandóan alszik napközben is, 1 órákat van ébren két etetés között, de akkor játszik. 4 hónapos. Nem hiszem hogy baja lenne, lehet hogy nagy az alvási igénye.
2009. nov. 7. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!