13 hónapos kislányom nem mászik Baj?
az nem baj, hogy most nem mászik, ennyi idősen már nem is kell, viszont az baj, hogy nem is mászott, ha jól értem, teljesen kihagyta.
igazából az orvosnak 10 hónapos korában tovább kellett volna küldenie titeket, ezért vannak a státuszok. nem is értem miét nem tette meg.
szerintem vidd el dévényeshez. nem kell sokáig járni, 3-4 alkalom elég, de ő tud olyan tornát amivel ki tudja váltani a mászást.
az meg azért fontos, mert az ellentétes kéz-láb használata indítja be az agy ellentétes féltekek kapcsolatát. ami persze nem csak a mászástól indul be, de ez a legbiztosabb, ezért mondják, hogy baromi fontos.
szóval ezért tanácsolom, hogy vidd el tornászhoz, azt a biztos ha ő beindítja ezt az agyában, akkor biztos nem lesz probléma később
Kedves utolsó!
Ne vezetgesd a babádat, ha akar megy magától. Ezt ugyanúgy nem szabad, ahogy ültetni sem :(
Egyébként az orvos védőnő munkájából kiindulva, nálunk előre ki vannak töltve a státuszlapok :( Nekem nem volt gond,mert mindent hamarabb csinált a lányom, de nem tudom,akinek nem az mert e szólni :(
Egyébként valóban előbb kúszni mászni kellett volna neki. És nem törvényszerű ugyan, de nagyobb eséllyel fordulnak elő azok a problémák ilyen gyermekeknél amit már fentebb említettek. Másszál vele te is, ösztönözd valahogy. És mutasd meg tényleg szakembernek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!