1 év alatt 2, felette 1 oltás. 2 hónapja kapta a fiam, 13 hónaposan, nem volt 2000 Ft receptre.
2013. szept. 27. 10:54
12/21 anonim válasza:
csak tudom,hogy milyen oltást kapott a babám :) Meningitec ből,és prevenarból is 3-at kapott. Prevenart 2,4,15 hósan (tegnapelőtt),meningitec oltást 3hós,5 hósan,és 1 évesen
2013. szept. 27. 10:57
13/21 anonim válasza:
8-as vagyok
Az én kislányom is hármat kapott
2013. szept. 27. 10:59
14/21 anonim válasza:
mi 2-t kaptunk a neve neisvac c. 3 és 5 hósan. egyenként 2000 ft volt,tehát összesen 4 E.
2-12 hónapos korú kisgyermekeknek legalább két hónapos időközzel két Meningitec részoltás adandó.
A védelem fenntartása érdekében emlékeztető oltást kell adni a kisgyermekeknek, a két oltásból álló alapimmunizálást követően. Kezelőorvosa megmondja Önnek, mikor kell, hogy gyermeke megkapja azt.
Felnőttek, serdülőkorúak és olyan 12 hónaposnál idősebb gyermekek esetén, akik korábban még nem kaptak Meningitec-et, egyetlen adag (0,5 ml) védőoltás adása javallt.
Ez a hivatalos verzió. Tessék.
2013. szept. 27. 11:46
16/21 anonim válasza:
Én megvártam a 12 hónapot, mert nem vagyok az oltások híve, csak a kötelezőket adatom be, de erre hagytam magam rábeszélni, mert súlyos lehet a baj. Sajnos vannak a vakcinák vivőanyagainak olyan mellékhatásai, amiket nem publikál a gyógyszeripar. Egy humán vonalon is piacvezető vakcinája okozott egy állatfajban olyan elváltozásokat magzati korban a csontvelőben (anyaállat kapta), hogy a tüneteket mutató állatok elpusztultak, sok esetben gyengült az immunrendszer......egy vivőanyagtól...
2013. szept. 27. 11:49
17/21 anonim válasza:
A betegtájékoztatóban ott a kulcsszó :
LEGALÁBB 2
2013. szept. 27. 11:50
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Nekünk a doki annyit mondott, hogy kap 3 hónaposan, és 5 hónaposan.
2013. szept. 27. 12:27
19/21 anonim válasza:
Kérlek értelmezd a mondatot :)
2-12 hónapos korú kisgyermekeknek legalább két hónapos időközzel két Meningitec részoltás adandó.
legalább 2 hónapos időközzel.....a legalább az időintervallumra vonatkozik.....
viszont tényleg ajánlja az emlékeztetőt, ami ugye a 3. de azt az orvos mondja meg mikor.
2013. szept. 27. 12:34
20/21 anonim válasza:
akkor ti is azt a neisvac-ot kapjátok,amit mi. nekünk nm vol utána semmi gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!