Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek azért sírt állandóan a babája és aludt rosszul mert refluxos volt? Mit kaptatok rá?

Figyelt kérdés
Az én 3 hetes kislányom egész álló nap sír de nem is kicsit. A gyerekorvosunk refluxra gyanakszik, de egyelőre nem küldött minket sehova, azt mondta várjunk még 2 hetet. SZerintetek? Vagy csak szimplán hasfájós? De tényleg egész nap sír, csak pár percet nézelődik nyugton a kezünkben is.
2013. szept. 24. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyém most 7 hetes, amikor felébred éhes, de addig nem tud elszakadni a cicitől, amíg dugig nem eszi magát. Utána meg jön a nyüffögés (nem sír, csak ráncolja a homlokát és semmi se tetszik csak ha felvesszük és visszük ide-oda) Én elvittem magánklinikára ultrahangra és tényleg refluxos. Megszoptattam mielőtt elindultunk, így láttam az ultrahangon, ahogy a kis gyomrából visszajön a tej, majd visszanyelte ügyesen. Azóta szopás közben amikor először elengedi a cicit akkor megbüfiztetem és sétálunk egy nagyot úgy hogy ő függőleges helyzetben van, és ha le tudom kötni a figyelmét akkor nem jutunk el a sírásig, de még mosolyog is :) A büfiztetés nagyon fontos, az enyémnek szerintem nem fáj a hasa, egyedül az zavarja, hogy nem tud egész nap enni, pedig szeretne :) :(
2013. szept. 24. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a barátnőm kisfia is ilyen volt, a végén már úgy kimarta a sav a nyelőcsövét, hogy szopizás közben is sírt.

Éjjel másfél óránként keltek hozzá, felváltva a férjével.

Mindenképpen vizsgáltassátok ki, ha kell, privát úton, és nagyon sok kitartást kívánok, szükségetek lesz rá.

2013. szept. 24. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
az én babám is rosszul, nyugtalanul aludt és sokat bukott. sírni nem sírt sokat, de sokat nyüglődött. ő is 3 hetes volt akkor, 5 hetes korára hál isten enyhült, majd elmúlt (kop-kop-kop) most 7 hetes, nyugodtabb és jobban is alszik. már nem bukik annyit, de azért figyelni kell a böfiztetésekre.
2013. szept. 24. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam pontosan ilyen volt. Éjjel-nappal sírt. Annyira nem bukott sokat, de nehezen jöttek ki a büfik és sírt. A gyerekorvosunk nem csinált semmit mindíg türelemre intett hogy "vannak ilyen babák, majd kinövi" stb.. 5 hónapos volt mikor nem bírtam már tovább, és megmondtam a dokinak vagy ad beutalót, uh-ra, vagy adja ki a gyerek papírjait, keresek másik orvost! Adott beutalót, egy sima hasi uh-on látták hogy órákkal evés után "visszacsorgás" van azért sír mert marja a torkát a gyomorsav. Kapott AR tápszert és néhány nap múlva mintha kicserélték volna az azelőtt állandóan síró fiamat. Nyugodtan aludt/alszik azóta is! 13 hónapos most, és szerencsére már kinőtte a refluxot.

Egyébként lehet a kislányod hasfájós csak mert ő még nagyon pici, de ha úgy érzed más áll a háttérbe kérj beutalót és vidd el, nehogy úgy járj mint mi hogy hónapokig lepattintott a doki..

2013. szept. 24. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!