Van itt olyan anyuka akinek azért sírt állandóan a babája és aludt rosszul mert refluxos volt? Mit kaptatok rá?
Sajnos a barátnőm kisfia is ilyen volt, a végén már úgy kimarta a sav a nyelőcsövét, hogy szopizás közben is sírt.
Éjjel másfél óránként keltek hozzá, felváltva a férjével.
Mindenképpen vizsgáltassátok ki, ha kell, privát úton, és nagyon sok kitartást kívánok, szükségetek lesz rá.
Az én kisfiam pontosan ilyen volt. Éjjel-nappal sírt. Annyira nem bukott sokat, de nehezen jöttek ki a büfik és sírt. A gyerekorvosunk nem csinált semmit mindíg türelemre intett hogy "vannak ilyen babák, majd kinövi" stb.. 5 hónapos volt mikor nem bírtam már tovább, és megmondtam a dokinak vagy ad beutalót, uh-ra, vagy adja ki a gyerek papírjait, keresek másik orvost! Adott beutalót, egy sima hasi uh-on látták hogy órákkal evés után "visszacsorgás" van azért sír mert marja a torkát a gyomorsav. Kapott AR tápszert és néhány nap múlva mintha kicserélték volna az azelőtt állandóan síró fiamat. Nyugodtan aludt/alszik azóta is! 13 hónapos most, és szerencsére már kinőtte a refluxot.
Egyébként lehet a kislányod hasfájós csak mert ő még nagyon pici, de ha úgy érzed más áll a háttérbe kérj beutalót és vidd el, nehogy úgy járj mint mi hogy hónapokig lepattintott a doki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!