Ti mernétek a másfél évesetek ágyát áthidaló alá tenni?
Szobát kell cserélnünk úgymond. A szekrények maradnának, csak az ágy menne (nem nagyon mozdíthatók a szekrények). Olyan a szekrénysorunk, hogy középen az ágy, mellette 2 ruhásszekrény és az ágy fölött a két szekrényhez rögzítve könyvespolc 2 kisebb szekrénnyel.
Ti mernétek az ágyunk helyére tenni a kicsi ágyát? Tudom, hogy ránk sem esett le eddig, de mégis.
Az áthidalót nem lehet levenni?
Nem tudom hogy van rögzítve, de talán ha a két szélső szekrényhez is, és a falhoz is rögzítitek akkor talán elég stabilnak kell lennie, és nem pakolnék oda nehezet.
Több, mint 2 éve alszunk az áthidalónk alatt. Ha cserélnünk kéne szobát és az áthidalónak maradnia kéne, akkor símán alá tenném a lányom. Akár ránk is szakadhatott volna már. Egyébként meg én is megbízom a férjem munkáiban. Nem akar kockáztatni:D A konyhaszekrényünket most tette fel a falra, ha kész lesz a pad, alatta fogunk minden nap étkezni. Akár ott is ránk szakadhatna.
Egyszer gyerekkoromban majdnem rámszakadt a plafon. Játszottunk a tesóimmal a gyerekszobában az egyik sarokban. Apu szólított minket, hogy kész az ebéd. kiléptünk a szobából és abba a pillanatban leomlott a plafon. Ennek ellenére nem féltem soha, hogy ez még egyszer megtörténhet. Akár a plafon is ránk szakadhatna.
Egyébként most mi is azon agyalunk, hogy lányunknak beépített szekrény kellene, s nem tudjuk eldönteni, hogy lányunk fölött, vagy alatt legyen a szekrény. Ha fölötte van, rászakadhat, ha alatta van, mi van, ha egyszer leesik, vagy felakassza magát akaratlanul. De ha lehet mégis azt választanám, hogy alá rakom a szekrényeket, és ágyhosszban berácsozom, hogy nem férjen ki rajta. Túl súlyos lenne a szekrény, amit fölé kéne raknom, egy fal se bírná el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!