Anyukák, más is érezte úgy, ebben a rossz időben, hogy kicsit depis, magába fordult, kedvtelen?
Szia!
Én már egy hete így vagyok... Nem esik jól kimozdulni a házból sem. Tegnap grépfrútot ettem és tök jó kedvem lett tőle, lehet csak véletlen, de azért próbáld ki hátha neked is bejön! :)
Programokat szervezek.
Tegnap még lehetett sétálni.
Ma délután megyünk a barátnőmhöz.
Holnap délután megyünk a szüleimhez.
Csütörtökön - talán - az apukám jön.
Pénteken könyvtárba megyünk.
Meg ilyenek.
Égess gyertyát. Csinálj hangulatvilágítást! Narancsba szurkálj szegfűszeget...én ilyenekkel próbálkozom.
Nekem is va néha rossz hangulatom. Jó ötlet a programszervezés, ki kell mozdulni otthonról.
Ajánlanám az orbáncfű teát, jó kedélyállapot javító, és zteljesen ártalmatlan. Jó lehet még a zöld tea is. Vagy egy deci bor.
Így van, nem kell mindjárt bogyókban gondolkodni. Szerinted kinek van szar kedve ilyen időben?
Menni kell, ha más nem , plázázz, árkádozz, engem az is feldob, hogy emberek közt vagyok, nézelődök, a gyerek elvan a babakocsiban, vagy szaladgál és nem ázunk.
Nézz filmet, vagy nézzetek mesefilmet a gyerekkel.
Hívjatok barátokat, menjetek ti vendégségbe, táncoljatok, hallgassatok zenét.
NEkem sincs sokszor kedvem kimozdunlni, de ha nekidurálom magam, mindig rájövök hogy de jól esett! Ha nem magadért, tedd meg a gyerekedért, neki kell a levegő.
Engem sokszor a takarítás-pontosabban a tiszta lakási s feldob, vagy ha valamit elrendezek, amit rég szerettem volna: elültetek egy virágot, rendet teszek egy szekrényben, vagy veszek valamit a teszveszen...
Ne hagyd, hogy ez eluralkodjon rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!