Sutotokot majjal hogyan keszitsem el hazilag? Milyen fuszert tegyek hozza 11 honaposnak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 11:26
1/8 anonim válasza:
de a sutotokot hogyan akarod elkesziteni? sutve? vagy fozeleknek? mindegy ha fozeleknek akkor kaprot mindnekepp tegyel!isteni azzal!!
2/8 anonim válasza:
Első nem lehetsz valami nagy szakács,sütőtökbe kaprot??Te jó ég:-)))))Nehogy tegyél bele,elrontja.A sütőtök édes.A tökfőzelékbe teszünk kaprot,ami nem édes tök.
Na,süsd meg a sütő tököt a sütőben,a májat tedd fel úgy,hogy vágsz alá vöröshagymát,kicsit megfonnyasztod,rá a májat és megsütöd.Nagyon picike sót dobjál bele a végén.Ha megsült a tök,belaprítod.Ha turmixolva eszik még a babád akkor tejjel vagy vízzel összeturmixolod,vagy darabokra vágva nekiadod ha eszik már rendesen..
3/8 A kérdező kommentje:
most mar parolom a tokot, mert nekem nincsen sutom sajnos
de a majat megkeszitem ahogy irtad
2009. nov. 6. 11:43
4/8 A kérdező kommentje:
elfogyott a voroshagyma
porehagyma mehet helyette, vagy inkabb sarga?
2009. nov. 6. 11:47
5/8 anonim válasza:
Én föztem a májat.
(sárgahagymárol nem is hallottam még)
6/8 A kérdező kommentje:
pedig letezik voros (lila), sarga es feher szinu(ranezesre, nem hamozva)-legalabbis nalunk....
2009. nov. 6. 15:25
7/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy póré-, sárga- vagy vöröshagyma, még a lila is jó ételbe. Én szoktam a májhoz tenni egy pici fokhagymát, finomabb lesz tőle. Ennyi idős babának már adható, az enyém nagyon szereti.
8/8 anonim válasza:
Hagymás vagyok:nálunk a lila színű a lilahagyma a sima a vöröshagyma ezért kérdeztem.Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!