Milyen gyakran hívattok elő fényképeket a kisbabátokról?
Figyelt kérdés
Osztogatjátok is szét a családban/barátoknak vagy megy az albumba saját részre?2009. nov. 6. 09:10
1/13 anonim válasza:
Én még egy darabot nem hívtam elő. Betegesen "elektronikusak" vagyunk. :-)) Viszont a nagyszülők sokat előhívatnak a képeinkből, leginkább maguknak, meg mutogatni, büszkélkedni. :-) Ők még ragaszkodnak a régi jó papírképes módszerhez.
2/13 anonim válasza:
mi is "betegesen " elektronikusak vagyunk, de bibi fotónyomtatós nyomtatónk van+ fotópapírunk :D:D
3/13 anonim válasza:
ja, hogy a kérdésre válaszoljak. Inkább nagyszülőknek nyomtatunk,rokonoknak, ismiknek, úgy havonta kb.
4/13 anonim válasza:
Szia! Mi hivatunk elő képeket kb. vagy 150db képünk van előhivatva, a többi a gépen van.
5/13 anonim válasza:
Első vagyok, Nekünk még nyomtatónk sincs. :-))))
6/13 anonim válasza:
Mi akkor szoktunk ha összejön pár unnep.Pl elohivattuk egyszerre a szuletésérol es a keresztelosöket.Majd amikor mászott,felállt,1éves szulinap...Ez volt utoljára.Albumot is csinálok,és mindig nagyszulok is kapnak a képekbol.
7/13 anonim válasza:
Mi havonat.
Mindig az elmúlt hónap képeit:))
Most a 4. hónapnál járunk,megy bele egy nagy albumba+ a nagymamik is kapnak.
Aztán majd egy éves korától a "fontosabb" történésekről hívatom elő a képeket.
Tök jó visszanézni a születésétől kezdve.
Most még nagyon sokat változnak,szinte hétről-hétre más az arca.
Jó emlék lesz neki egyszer:))
8/13 anonim válasza:
Nekünk is csak a gépen van, de pont tegnap válogattam ki amiket elő szeretnénk hívatni. Karácsonyra lesz album a mamáknak és a dédinek, meg persze nekünk is kell egy.
így 1455kép jött össze... Hát lesz fizetnivaló!! Van egy oldal ahol jó áron csinálják, ott tendelem meg és házhoz is hozzák.
9/13 anonim válasza:
én meg beteges fényképező vagyok (... le se merem írni hány kép van a 7 hónaposomról), minden hónapban kiválasztok 60at amit feltöltök egy családi tárhelyre, és 2-3 havonta ezeket a kiválogatott képeket nyomtattatom ki a rossmannál. magunknak albumba, meg egy párat a családnak, nagyon szeretik, és nem is drága.
10/13 anonim válasza:
én akkor hívatok elő amikor akció van a Dm vagy a rosmannál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!