Száraz bőr! Mivel kezeljem?
3 hónapos babámnak piros és iszonyat száraz mindkét térde! Ma voltunk a gyerekdokinál, aki azt mondta hogy NAPRAFORGÓ olajjal kenjem be. Elég öreg már a nő és kicsit szenilis is, 3szor kérdeztem rá, hogy mégis fürdés előtt/után, sosem adott normális választ...
most fürdés előtt bekentem neki a térdét babaolajjal és égtelen sírásba kezdett!!!
mit rontottam el, miért nem jó a babaolaj? És hogy kezeljem a száraz bőrét? Légy szi' segítsetek, sajnos az orvos nem kompetens...
jó az az olaj,amit mondott,előtte és utána is kend be.
babét nem használtunk,de tényleg istenítik.
én (nem ennyire szárazra) naturland körömvirág babakrémet használunk
köszi! Ha jól gondolom, akkor az étolajjal kenjem be, amivel sütni szoktam?:)
bocsi az értetlenkedésért, de ez furcsa nekem...
Szia!
Szerintem próbáld inkább mandulaolajjal.Azért jó mert azt beszívja a bőre.Nekünk ez vált be a legjobban
Szia!
Nekünk is a doki írt fel gyógyszertári kutyulmányt a száraz bőrére. Recepttel 200 Ft alatt van, recept nélkül 400 Ft körül. Ez van a tégelyre írva: s. aeth. citri. Este fürdés után szoktuk vele bekenni, pár nap alatt gyönyörűen rendbehozza a bőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!