Most mitévö legyek? Kisfiamon kijottek valami allergia féle foltok, nemtudom allergia vagy csipés. Minden nap ujabb van. Az orvoshoz kéne vinni de gondolom tele van náthás babaval. Most volt ő is nagyon megfázva, nem szeretném h ujra elkapja.
Figyelt kérdés
Várjak még pár napot hogy jon e ujabb neki?csak már holnap péntek.2009. nov. 5. 09:25
1/3 anonim válasza:
Szerintem hívd fel az orvost és kérd meg,hogy menjen ki hozzátok.Én ilyenkor házhoz hívom.Gondolom a te dokid is kimegy...Egy próbát megér.De lehet,hogy ekcémás foltok és nem allergia,de így látatlanban nehéz bármit is mondani.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem ekcéma,sajna azt tudom milyen volt neki mig kisebb volt.Ez olyan mint a csipés vagy allergia.Hát és sajna ezt a dokit nem lehet házhoz hivni.
2009. nov. 5. 09:52
3/3 anonim válasza:
Védőnőt hívd ki, én mindig őt hívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!