Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most mitévö legyek? Kisfiamon...

Most mitévö legyek? Kisfiamon kijottek valami allergia féle foltok, nemtudom allergia vagy csipés. Minden nap ujabb van. Az orvoshoz kéne vinni de gondolom tele van náthás babaval. Most volt ő is nagyon megfázva, nem szeretném h ujra elkapja.

Figyelt kérdés
Várjak még pár napot hogy jon e ujabb neki?csak már holnap péntek.
2009. nov. 5. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd fel az orvost és kérd meg,hogy menjen ki hozzátok.Én ilyenkor házhoz hívom.Gondolom a te dokid is kimegy...Egy próbát megér.De lehet,hogy ekcémás foltok és nem allergia,de így látatlanban nehéz bármit is mondani.
2009. nov. 5. 09:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ekcéma,sajna azt tudom milyen volt neki mig kisebb volt.Ez olyan mint a csipés vagy allergia.Hát és sajna ezt a dokit nem lehet házhoz hivni.
2009. nov. 5. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Védőnőt hívd ki, én mindig őt hívom.
2009. nov. 5. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!