Kismamák ki hányadik hétben van, és ki hány kg + felesleget szedett magára eddig?
Szia! én most vagyok 31+2 hetes 55kg-vaé kezdtem és most vagyok 68kg szóval 13kg híztam eddig :)!!
És te hány hetes vagy? És mennyit híztál eddig?
Szia! Én 38+3 héten vagyok és 63,5 kg-val kezdtem, ma mértem 70,5 kg vagyok, ez 7 kg. Van egy 11 hónapos nagyfiam aki edzésben tart (vele 12 kg-ot szedtem magamra, kh-ból kilépve 2 kg volt rajtam pluszban), egy pillanatra sem hagy leülni és még az ebédemet is "megosztattja" velem:-). Minden nap sajnos többször eszem sütit és csokit, mert nem lehet kibírni nélküle. Egyébként sok gyümölcsöt eszem és normálisan táplálkozom.
Te kedves kérdező hol tartasz?
Szia!Én 38+4 hetes vagyok.46kg-mal kezdtem és 66kg vagyok most.Szóval pont 20kiló,de nem aggódom:-) Majd lemegy :-D
Szép napot mindenkinek!
Szia!
Én már több,mint 11 hónapja szültem. 86kilóval kezdtem,első 12.hétbe lementem 77re,86-al mentem szülni.Hazajövetelkor 80 voltam.Rá 3 hétre 77 lettem és annyi is voltam 3hónappal ezelöttig,tehát 8hónapig.Most pedig 65 vagyok. És 40+2napra szültem 3400g/56cm-s kislányt.12-40+2ig ment fel majdnem 10kg.De végefelé volt benne egy 2kilós fogyás is,de az vissza is jött.
Én 37+2-ben járok és 65 kg-al kezdtem most meg vagyok 78 kg.
És megbiztatott az orvosom ma, hogy úgy néz ki a dolog hogy hétvégére már szülni fogok.
Uh-n 1 hete 3 és fél kg-ot becsültek, és azt mondták zavaros a vizem és nagyon lenn van a hasam.
Ilyen test súlyban még soha nem voltam kezd tönkre menni a z ízületeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!