Triciklivel mikor tud menni egy gyerek?
Figyelt kérdés
Vennék kislányomnak az egy éves szülinapjára egy triciklit. Hossza 60 cm, szélesség:42 cm, ülőmagasság 29 cm. Mikor fogja tudni tekerni? Vagy triciklivel ráérek a 2. szülinapig?2013. szept. 17. 09:03
1/5 anonim válasza:
Nekem 2 éves, és még most is csak a lábával hajtja :( Nem akarja tekerni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ráérne még.Bár hugom már 3évesen kétkerekű biciklizni is tudott.
3/5 anonim válasza:
3 évesen a kislányom már száguldva ment vele
persze sok gyakorlás állt mögötte
4/5 anonim válasza:
Lányom is kapott 1 éves szülinapjára, de azt a fajtát, amihez tolókar is van.
Hasonlót: [link]
Ezt nagyon szerette, de szerintem tekerni egyedül sosem fogja tudni, mert mire megtanulná, addigra kinövi. Most 2 éves és még nem is érdekli a tekerés, igaz én sem nagyon mutogatom neki, inkább tolom.
5/5 anonim válasza:
Fiam is egy évesen kapott, de csak 3 évesen érzett rá, hogy kell pedálozni, bár addig is szerette tolni, később meg rúgta magát. Egy évesnek kismotort javaslok, két évesnek meg kétkerekű, állítható ülésű futóbiciklit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!