Pampers Premium Care (2-es méret) vagy Libero baby soft
(2-es méret)?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyiket válasszam újszülött babám számára. Newborn pelenkából Rossmanosat vettünk, de csöppségem több mint 3 kg fölött fog születni így szeretnének 2-es méretet is beszerezni. Ez a kettő ami tetszik és amihez van kuponom, de ha nektek más vált be akkor azt a véleményt is szívesen olvasom.
Mi premium care-el kezdtunk, es nagyon jo is volt egy ideig. A libero szerintem nem ennyire puha.
2013. szept. 16. 17:11
2/8 anonim válasza:
Én a Pamperst választanám, az bevált nálunk.
2013. szept. 16. 17:47
3/8 gabszem válasza:
mindkettő nagyon jo, de a pampers jobb. persze drágább is.
2013. szept. 16. 17:53
4/8 A kérdező kommentje:
Valami ajándék csomagban volt egy darab Pampers Premium care pelenka és olyan vékonykának tűnik, ezért bizonytalanodtam el. Kicsit jobban húz a szívem a liberohoz, de egyiket sem ismerem így nehéz dönteni. Árban most ezekkel a kuponokkal 3Ft/db lenne a különbség Pampers 50Ft/db lenne , Libero 47ft/db lenne. Várom még mások válaszát is a többség győz. :D Köszönöm az eddigi segítséget és a további segítséget!
2013. szept. 16. 19:24
5/8 anonim válasza:
Akkor egy szavazat a Liberora. Mi 14 hónapja azt használjuk és kipróbáltam 7 féle pelenkát. Bírja az éjszakákat is. De ez sztem babafüggő, alak-, combfüggő is.
A pampers nekem gusztustalan volt. Azzal a halvány mintával és mikor pisis volt, nagyon zselés volt, de ami ennél is fontosabb, nem egyszer nedves volt benne a lányom popsija, a liberoban ilyen nem fordult elő egyszer sem, száraz a feneke.
2013. szept. 16. 20:51
6/8 anonim válasza:
Mi éjszakára csak a premiumot használjuk, sokkal jobban tartja a nedvességet és reggel teljesen száraz a babám popsija, pedig van benne bőven pisi. Napközben pedig Libero pelus van alatta.
2013. szept. 17. 11:10
7/8 anonim válasza:
Kipróbáltam a Libero baby softot, nagyon jó a nedvszívója, soha nem folyott ki semmi belőle, viszont egyetlen hibája az volt, hogy mind a 80 db pelenkának levált a rögzítő füle. Kb. 3 órát volt a babán és utána fogta magát és elengedett az illesztésnél. Imádkoztam, mikor fogy már el... :-/ A Pampers Premiummal semmi gondom nem volt. Kibír egy egész éjszakát, nagyon ritkán volt "balesetes".
Ha választani kéne,csak a Pampers-t használnám. De csakis a prémiumost, ugyanis a zöld nem húzza ki reggelig (kb. 6 órát tart ki, utána átázik).
2013. szept. 18. 14:34
8/8 A kérdező kommentje:
Még van néhány hetem a nagy bevetésig (szülésig) , végül úgy oldottam meg a kérdést, hogy vettem egy csomag Pampars-t (1-es méret 78db) és egy csomag Liberot is (2-es méret 36db). Forgattam és vizsgáltam a két pelenkát, nekem még mindig közelebb áll a Libero a szívemhez, de majd kiderül melyik válik be számunkra. :D Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát! Ismerősöket is kifaggattam erről a kérdésről és ott is túlnyomó részt a Pampars-t ajánlották.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!