Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a vélemények a mássz...

Mi a vélemények a mássz utánam Micimackóról?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 22:23
1 2
 11/16 kíváncsicska ***** válasza:
Ezek szerint én is és a gyerekem is aberrált, mert nekünk bejött.másfél éve vettük, igaz nem újan, mert azért annyit nem adtam volna érte.De mint funkcionálisan, mint játék bejött az akkor épp mászás előtt álló lányomnak
2013. szept. 16. 08:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem azokra mondtuk, hogy aberralt aki megvesze vagy jatszik vele! Hanem a jatekra :)

Itt meg soha nem lattam hogy egymas gyerekere ilyen jelzot aggatnak egy vitas kerdesnel sem (egymasra igen de gyerekre nem!!)

Itt a jatekrol ez a velemeny.

Nekem pedo hangja van. En vaterarol vettem talan 2 alkalommal ment es elajandekoztuk...

2013. szept. 16. 08:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Fp massz utanam golyot vettunk utana... Az jobban bejott!
2013. szept. 16. 08:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Asszem jól meg fogom gondolni a dolgot.
2013. szept. 16. 09:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Én teljesen le vagyok döbbenve... Mi 1 hónapja vettük a most 5ésfél hós kisfiúnknak és szereti. Mászni még nem tud, szerintem nem is a Micimackótól fog megtanulni, de szereti a zenéket és ahogy beszél neki a mackó.

A férjem szerint is perverz a hangja de szerintem csak olyan hangja van mint a Micimackónak a mesében.

Lehet hogy elfogult vagyok mert én imádtam gyerekként a Micimackót és most is nagyon szeretem.

A zenék is jók, végre nem olyan debil idióta gyerek dalok vannak benne mint általában az ilyen játékokban...

Mi használtan vettük a vaterán.

2013. szept. 16. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi kaptuk.A hangja tényleg borzalmas.Kisfiam nem mászott utána,ha a lába elé került,max elhajította.Nagyobb korában vette elő újra,amikor már látott Micimackó mesét,volt plüss Tigrise és Fülese is.Inkább az a géphang borzasztó, ahogy erőlködve próbál mozogni.Az én kicsi pónim sorozat szintén.Lányom újszülött póniját a férjem Darth Vadernek hívta.
2013. szept. 16. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!