Mi a vélemények a mássz utánam Micimackóról?
Nem azokra mondtuk, hogy aberralt aki megvesze vagy jatszik vele! Hanem a jatekra :)
Itt meg soha nem lattam hogy egymas gyerekere ilyen jelzot aggatnak egy vitas kerdesnel sem (egymasra igen de gyerekre nem!!)
Itt a jatekrol ez a velemeny.
Nekem pedo hangja van. En vaterarol vettem talan 2 alkalommal ment es elajandekoztuk...
Én teljesen le vagyok döbbenve... Mi 1 hónapja vettük a most 5ésfél hós kisfiúnknak és szereti. Mászni még nem tud, szerintem nem is a Micimackótól fog megtanulni, de szereti a zenéket és ahogy beszél neki a mackó.
A férjem szerint is perverz a hangja de szerintem csak olyan hangja van mint a Micimackónak a mesében.
Lehet hogy elfogult vagyok mert én imádtam gyerekként a Micimackót és most is nagyon szeretem.
A zenék is jók, végre nem olyan debil idióta gyerek dalok vannak benne mint általában az ilyen játékokban...
Mi használtan vettük a vaterán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!