Aki babájának fél kiló körüli a pelusa (éjjel vagy napközben), az milyen fajtát használ?
Ujszulottkent a Liberot hasznaltuk a legkisebb meretet, azthiszem babysoft 2-4kg-ig.
Most 2,5hetesen a Pampers Newbaby-t 3-6kg-ig.
Altalaban felkilos csomagokat csinál a drágám, de van hogy nincs tele.
Nekunk zek valtak be eddig. :)
Köszi, a Liberoból totál kifolyik, legtöbbször már éjjel, de reggelre biztosan.
Azt azért nem hinném kedves eslő, hogy a 3-6 kg-os babával fél kiló a pelus. :D
Mert nem a baba súlya a fél kiló, hanem a pisis pelusé...
A kisfiam 5 hós, 75cm és 9.4kg. Jelenleg 4-es pelust használunk, Tesco-s, Aldis és Pampers Active-ot hordja. Az Aldis éjszaka kíváló, vagy ha hosszabb útra megyünk és nem akarom hogy baleset legyen akkor is ezt adom rá. Soha nem ázott át, viszont a Pampers néha igen (éjszaka). A Pampers és a Tescos nappal nagyon jó, kb 4-5 óránként cserélem, van hogy olyan súlya van hogy csak nézek de nem ázik át.
3-asból is ezeket használtuk és nagyon jó volt akkor is.
3-asból a Pampers Sleep and Playt próbáltuk még de 2-3 óránál tovább nem bírta, alig vártam hogy elfogyjon.
Szia!
Az én kisfiam 21 hónapos, 14 kg (93 cm). Este van hogy megiszik majd fél liter tejet, nyáron erre még ráküldött éjjel 1 dl vizet kb, szóval termel rendesen. Nálunk erre csak a Dada pelus a jó. Teljesen meg vagyok vele elégedve és tökéletesen illeszkedik rá. Jelenleg 5-ös méretet hordunk, de előtte a 4-sel se volt gond. Ami nappalra még j volt nálunk, az a Libero és a Rossmann saját márkás pelusa. Ezer félét kipróbáltam, de ezek amik beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!