Miért nem elég neki ennyi ennivaló? Normális ez?
4,5 hónapos a babám (fiú), sajnso már nem elég neki a tejem, így már uzsonnára is kap kiegészítést, tápszert. De egyre többször előfordul, hogy nem elég neki az sem. Ilyenkor szopizik, majd utána kap 180 ml tápszert. DE ezek után sem nyugszik meg és alig 2,5-3 óra múlva már éhes! Van, hogy már remeg az egész gyerek annyira enne! Mi lehet a baj?
Vacsorára a szopi után 240 ml-t kap, azzal elvan egész reggelig!
uramisten. 4,5 hónapos gyerek szopi után még 240 tápszert iszik??? a miénk egy éves, még soha nem bírt 200 nál többet enni (csak tápszeres), pedig nem egy kis darab gyerek.
tudod mi jutott eszembe? Van tejed egyáltalán? mert úgy tűnik, hogy nincs, és a gyerek igazából tápszert eszik csak.. szopi után meg kéne mérned csecsemőmérlegen, hogy erről bizonyosságot tudj szerezni.
Reggel, délelött még van tejem, akkor elég neki, de ahogy megyünk előre a nap folyamán, úgy csökken :( Nem tudom miért. Egy kevés biztosan jut neki, azt érzem, de tényleg csak mutatóba. :( Azért eszik utána még ennyit.
Nemrég kezdtük kóstolgatni a gyümölcsöket, nem egyértelmű sikerrel...
szia, első vagyok. amúgy nálunk is dettó ugyanez volt a helyzet, csak mi tudtuk, hogy nekem két mellből való szoptatás után max. 40 gr-ot evett a babám, alig volt tejem, így mi is a kezdetektől pótoltuk, aztán 3 hónaposan sajna teljesen tápszeres lett.
ezért 3,5 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást, és nálunk akkor ugrott meg rohamosan a súlya. amúgy a miénk lány, egy éves, és 11,5 kg. :) SZóval ő sem egy pici, pedig mindenből (főzelékből, stb max. 200-akat eszik egyszerre). persze ő már kap rendes kaját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!